mne nepomáha ani keď celý deň lietam takže si pusti pomalé pesničky, alebo sa z tmy zrazu pozri do mobilu...to svetlo ti tak vbije do očí že ich hneď zavreš
Ja som kedysi asi 2 mesiace trpela nespavosťou a je to niečo strašné. Ty to asi tak zlé nemáš. Jediné čo ti môžem poradiť je to, čo trochu pomáhalo mne. Jednoducho zmieriť sa s tým, že nezaspíš, zavrieť oči a oddychovať. Lebo keď sa s tým nezmieriš, tak na to budeš myslieť a bude to ešte horšie.
sprav si caj , alebo teple mlieko a nepustaj si hudbu alebo na nic nemysli , ja ked pocujem hudbu tak si musim spievat alebo aspon prehravat text v hlave to je zabijak ...
mám podobný problém, spať chodím o 2.-3. a aj tak sa mi nedarí zaspať, ak vstávam skoro, tak to musím poobede dospať a ak sa prekonám a spať nejdem, tak to rozchodím a zas sa mi večer spať nechce.
skus si pred spanim uvedomit v akej polohe zaspavas...pre mna je to dost dolezite...napriklad nezaspim inak nez na pravom boku...s jednou nohou pokrcenou a druhou vystretou...
Ja tiež neviem zaspať a vieš čím to je? Vstávam o 11tej.. čiže keď zaspím o tretej ráno to je akurát 8 hodín, čo by sa malo spať... musím začať asi skôr vstávať a potom skôr zaspím
mne pomaha najviac cerstvy vzduch, prejst sa, riadne vyvetrat v izbe. zatemnit, odhlucnit, lahnut a oddychovat a nemysliet na to ako strasne nemozem spat. ovecky nepomahaju skus si predstavit bielu stenu. a nic na nej, cokolvek tam je, daj dole, vycisti, nech je ta stena biela.
potom este zapalena biela sviecka.. ta spaluje negativnu energiu.
faktom ale je, ze ak si unaveny z prace tak aj ked zavries oci, budes stale pracovat.
este dajake otazky o nespavosti? been there too many times
@frodo2 sedativa....sfetuj sa do spanku..alebo vies co ty mozem poradit?? pred spanim si zafajci 1 johna a kamo do hodinky spis jak pan ked si lahnes....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
alebo báchaj hlavu o stenu
ak ti to pomôže, prečo nie?
shit happens -.-
potom este zapalena biela sviecka.. ta spaluje negativnu energiu.
faktom ale je, ze ak si unaveny z prace tak aj ked zavries oci, budes stale pracovat.
este dajake otazky o nespavosti? been there too many times