častokrát pri hudbe, tým štýlom ako sa píše v @3 , ale to si ani ja neuvedomujem že som ju vypla, to je už nejaký reflex. istú dobu som spávala na bruchu, ale nedobrovoľne, najlepšie sa mi spí na boku a zvyčajne mi zaspávanie netrvá dlho, lebo nechodím spávať skoro, a aj keď som na nejakej akcii vonku, v hoteli, chate a tak, tak zvyčajne, ako ma hodíte, tak zaspím. nemám nejaké búrlivé sny, že by som sa prehadzovala v noci, ale niekedy si vymením strany a potom vstanem cca rovnako, ako som zaspala (neviem, toto si nepamätám, polohu večer a polohu ráno a neporovnávam či sú rvonaké...môžem skúsiť dakedy )
neskoro, potichu, často pri svetle vychádzajúceho slnka, náhle, s hlavou plnou myšlienok... viem že začínam zaspávať keď sa mi... tak nejak zmení, "odpojí" myšlienkový proces, už to nie sú súvislé línie, ale ako keby si hádzala náhodne šípky do mapy spomienok.
budím sa obvykle v tej istej polohe ako som zaspal, aj keď mi bolo povedané že sa v noci hýbem.
lahnem si na chrbát začnem premýšlať, potom sa xkrát otáčam na bok a s5 a ked presne ako písal midnight " odpojí myšlienkový proces " tak vtedy zaspávam. Často sa mi stáva že mám pocit akoby som vôbec nespal len bdel
Spánok ak sa to tak dá povedať výstižnejšie by bolo bezvedomie; ma prepadne nečakane zo zálohy a zaspávam v takej polohe a za takých podmienok v akých sa momentálne v tom okamihu nachádzam. S hudbou aj bez nej aj na bruchu aj na boku aj na chrbte aj s kkt v ruke ako v @4. A budím sa tiež za všakovakých podmienok
Zaspávam na bruchu, ale pootočená na ľavý bok, keď som unavená, tak zaspím v hociakej polohe, naopak keď neviem zaspať tak sa krútim dookola Občas si zapnem hudbu
keď nemám doma malú, tak pri volaní s @antifunebracka a keď je malá doma..tak si len jednoducho potichu ľahnem..a čakám až kým nezaspím...a vždy na boku!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
budím sa obvykle v tej istej polohe ako som zaspal, aj keď mi bolo povedané že sa v noci hýbem.
pomaly.
väčšinou s Mp3, ktorú zabudnem vypnúť skôr ako zaspím a potom sa mi zbytočne míňa baterka.
na private po tme pri hudbe
zobúdzam sa vypnutím budíka čo je položený za mnou, tak si nikdy nepamätám, z akej polohy vstávam aby som ho vypla..
a zaspim jedine ked je uplne ticho, v dome nemame dvere tak spim so stuplami v usiach a strasne ma z toho boli hlava lebo v nej mam furt podtlak
lubim ticho.tmu.a musim mat teple nohy ked zaspavam,inak nezaspim
a @36
a zaspavam vo vseliakej polohe a budim sa vo vseliakej