ja sa všelijak točím v posteli a keď sa zobudím, obvykle som v pozícii, v ktorej sama rozmýšľam, ako som mohla celú noc vydržať. Neraz mám na končatinách pocit, akoby mi tam chodilo milión mravcov naraz, alebo sa zobudím na zemi, či mám hlavu na paplóne a nohy na vankúši pri mojich živých snoch sa vlastne nedivím...
Vacsinou na boku, tvarou k stene, s paplonom narvanym medzi nohami a rukou medzi malym a velkym vankusom a rano obcas spim na chrbte s rukami cez tvar akoze facepalm, ti co ma v tejto polohe videli mali celkom zabavku
kedysi dávno na bruchu, ale tehotenstvo ma odnaučilo
potom som dllllho zaspávala na pravom boku...teraz občas už aj na ľavom...a celkom často som začala na chrbte keď žiadny bok nefunguje, tak chrbát to istí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@Patrixo ani nie len ma to zaujima
Inak na bruchu s hlavou otočenou ku stene čiže doľava
potom som dllllho zaspávala na pravom boku...teraz občas už aj na ľavom...a celkom často som začala na chrbte keď žiadny bok nefunguje, tak chrbát to istí