Awojte,precitala som si kopu clankov ohladne toho ako baliť chalanov,konkretne tie ,,najvychytanejsie miesta,či čas,,..... Ja neviem,ale podla mna je to celé akosi divné. Aspon v mojom prípade,pretože ja nie som z tých omietkových kociek a la jessica simp
Fuler13--- dikes,mas pravdu,ja sa skor zamyslam nad tym, ze vsetky tie rady do zivota maju dost vela nedokonalosti.....oki budem sa drzat tvojho motyla =oDDD
presne tak pide to vtedy kedy najmenej cakas a vedsinov to tak byva .... ved skus sa spytat kamosiek ci nemaju nejakeho znameho s ktorym by ta zoznamili alebo tak ..skus cez priatelov ... inak neviem ....
a neni ti samejj dobre-? hm možno by ti pomohla schyzofrenia aebo taa relacia viš na markize.. že poznajte svoje osudy.. tam ti daka matoha povi všetko čo budeš chciet za 60sk na min.. vela štastia..
ono to proste nepride lebo jedina sanca ako sa s niekym zoznamit je ist medzi ludi diskoteky a bari su na to ako stvorene no mne keby nejaka baba na ulici povedala ze si chce niekam so mnou len tak sadnut asi by som ju nebral moc vazne ... tie skutocne osudy pozeravam ale beriem to s rezervou
Ja tiež nechodím na diskotéky ani do barov, a takmer sa mi to podarilo na námestí, a vôbec som netušil, že to príde, napísal som to do časáku (Ako som si odplašil lásku), takže dá sa aj na ulici
Citim sa tu medzi vami dosť blbo, bo ja tie Osudy nepozeravam a az do teraz som nevedela o com sa vlastne toci...=oDDDDDD ale inaq dik za rozsirenie mojich obzorov, vedomosti o matohach na markize sa vazne zidu...:oDD no dobre tak to vidim asi tak,ze pojedeme s kamoskami dade trsat, medzi ludi...:oDD
no ja som celkom rad ze aj take baby existuju co by ma len netahyli na diskoteky. tie ani ja nemusim. (vysvetlenie (podla mna logiske): nepijem a netancujem tak co by som tam robil? ono triezvemu je blbe byt medzi tymi "inymi")
Az ked si najdes chalana, uvedomis si, ze samej ti bolo lepsie, vazne je to tak. Tooolko problemov a naco? Kvoli par nevyzretym chalanom, ktori sa len chcu chvalit, ze maju baby? Cest vynimkam! Ak najdes taku vynimku, tak BRAVOOO...
osudy, to co je?! a co sa tykka balenia hm...usmej sa nanho a ked ti usmev opatuje nehanbi sa za nim ist..nadviaz rec pripadne si vypytaj cislo...ak nepojdes, budes to lutovat...
...hmmm...Samé keci toto sú...teda..podľa mňa...To každý rozpráva len o láske, ale nie vždy je také jednoduché ju skutočne získať...napríklad, momentálne sa mi veeeľmi páči jeden úúplne suprový chalan, síce ho poznám len z videnia a trošku zo školy, viem že je ten pravý! ale ako ho zaujať???to je otázka!!!nemáme nič spoločné a on je o dva roky starší...tak čo s tým???zase samé fylozofické drísty??? tak to ja nemusím no...čo s tým?čo spraviť?ako sa k nemu priblížiť a neskôr odhodlať sa aj na viac, než ho pozorovať spoza jedálneho lístka v jeho obľúbenej reštike, kde chodí s kamošmi.???poraďte mi niekto (
Nos minisukne(naostro najlepesie , velke vystrihy(bez podprdy), pripadne tesne nohavice aby ti v nich stahovalo rit + cipkovane nohavicky ( hlavne aby ich bolo vidno)
S takymto oblecenym ak nie si skareda budes putat vsetkych chalanov a ty sa ti prihovoria .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Laska je ako motyl... Ked sa zahanas, tak uleti... Ale ked ho nechas volne lietat, sadne si na teba, ked to najmenej ocakavas
prepac, ale nic lepsie ti poradit neviem
Ak si chces najst chalana obliekaj sa ako k.
Nos minisukne(naostro najlepesie , velke vystrihy(bez podprdy), pripadne tesne nohavice aby ti v nich stahovalo rit + cipkovane nohavicky ( hlavne aby ich bolo vidno)
S takymto oblecenym ak nie si skareda budes putat vsetkych chalanov a ty sa ti prihovoria .
USPECH ZARUCENY
...neviem, podla mna je to dobra blbost...tak oblecena vyzera ako miestna k*rva...a taku asi doma nechces mat...