V marci som si začala písať s jedným chalanom ,a nejako stratil o mňa záujem , fotky , videá už sme si posielali , ale neviem ako ho mám dostať "späť do hry" , a tu je další problém , že on ma berie ako kamošku , ale ja jeho ako niečo viac , pomôžete?
pokial nie je blbec tak zareaguje normalne, a tak mu normalne napiś ze sa s nim chceš aj stretnuť a ci by nešiel von niekedy, pripadne na rande ked sa uz dlhsie poznate takto.
Čo ty vieš možno to je vzájomnè neskúsiš, nezistíš.. Mna osobne by dostalo, keby za mnou sama od sebo od seba prišlo dievča (napr keď sedím na v klube) ... ešte som takè nezažil
@mefistofel tak poznáme sa už skoro 7 mesiacov ,a ja som ho volala ...aj on ma volal zo začiatku , ale sme dosť daleko od seba , nejakých 120km ...a kedže ma berie ako super kamošku , tak sa mi samozrejme zdôveruje so všetkým...ked sa ho spýtam , či nepôjdeme niekam , tak povie , že ak bude môcť tak veľmi rád pôjde , alebo sa vyhovorí na niečo...povedal mi pred týždňom asi , že páči sa mu jedna holka , ktorá je podstatne ...teda oveľa bližšie ...20km oproti 120km dosť ...bol už s ňou aj von ....neviem čo mám robiť fakt ...či sa oplatí bojovať o človeka s ktorým si fakt rozumiem aj všetko , ale zase...neviem čo si mám myslieť o tom .... neviem dakedy čo mám očakávať od neho , kedže ho nepoznám osobne a píšeme len cez fb , a raz napíše takú vec , a včera ma pozval na jeho stužkovú ...tak už mu fakt nerozumiem ...je veľmi nerozhodný a nevie čo chce ....a to ma mrzí , lebo ja by som fakt chcela , ale vyzerá to tak , že on ani nie , ked sa stále vyhovára na dialku a na to , že ma berie ako kamošku...
@kolpo no neviem , bojím sa , že nie...on vraví , že ma chce spoznať , ale , že nemám očakávať , že sa bude ku mne správať ako k frajerke...to ma najviac sere , že ja cítim niečo viac a on nie ...
@kikus789711 asi mu je problem prest par kilometrov kvoli niekomu. Neviem, ako presne máte vztah, ale tych 120km je dosť to je pravda, ale nie je to az tak vela... (a je to 120km po dedinach alebo rovno mate, že len po dialnici ide autobus?)
úprimne: skor sa mi zda ze len hlada lepsiu a teba má ako nahradu ak sa takto správa. Ale je rozdiel kamoška a potom priatelka. Tak skus teda, ze pojdeš na tú stužkovu co bude mať. Mozno ked sa stretnete osobne tak niečo bude inak ako len písanie
@mefistofel tak on sám povedal , že mu to príde veľa a že to by nefungovalo , nie musel by prestupovať , kedže ja som z PP a on z Raslavíc ( dedina ) ...tak by musel ísť do PO , potom ešte prestupovať na kysak až potom do PP...čiže priznávam , že je to komplikované , a lepšie bude ak sa dohodneme inde , než len on za mnou...lebo predsa je to skoro 3 hodiny cesty .... jedným časom so mnou dokonca flirtoval a tak ...ale teraz jak mi povedal o tej babe , tak sa kus zmenil...už nie je taký , aj menej odpisuje...tak neviem .Skúsim no , nič za to nedám ...skoro , akurád peniaze na cestu ...ale aspoň zistím čo je on zač a ako to naozaj je . Ja už som raz rozmýšľala , že dáme tomu koniec , lebo to nemá význam , ale stále sa tak nejako vrátim k nemu , aj ked sme sa pohádali , tak vždy sa ozval bud on alebo ja... neviem čo ma tak k nemu ťahá ...ale tak dakujem ti velmi pekne za radu ...vážim si to
@kikus789711 tak nech sa stretnete na polceste, aspon budete niekde kde to az tak nebudete poznať, aspon máte čo skumať. Tak mu treba povedať ze sa stretene obaja v PO a hotovo, ci?
a tak on aj tak konci strednu, takze esťe bud vysoku alebo potom praca a ked uz pojde do prace, tak praca sa dá najst kdekolvek, pokial nemá volaku velmi dobru pracu co ho bavi tam kde býva. Takze nevidim az tak velmi problem tu vzdialenosť ked ste si uz tak dlho pisali a bolo to v poriadku.
@mefistofel asi tak no , bolo by to najlepšie takto ...tak vravel , že výšku nie , že pôjde robiť , ale ešte nevie kde...takže bud sa nám cesty rozídu , alebo zostaneme spolu ...v kontakte aspoň...predsa , musím súhlasiť , že to písanie je také fiktívne trošku , a výhoda je v tom , že sme sa ešte nevideli , a že nič nemusí byť ešte celkom stratené... a som rada , že ešte má ako taký záujem bolo , bolo , aj je celkom...už je to iné ako pred tým ....ale stále je ....tak som rada , že si mi ukázal trošku nádej , lebo už som si myslela , že to skončíme ...a to by mi ublížilo ...
Ehm logicky: Ako môžeš cítiť niečo viac ak ste si len písali ? ach písanie má tak ďaleko od reality Máš 16 proste začala ti škola tak sa učkaj a trápiť sa nad chlapom proste na to máš čas ...
Na toto tu byvala copypaste odpoved "Strc mu jazyk do krku", alebo nieco take.
Sleduj, ak mas problem vobec uputat jeho pozornost, asi je to cele zbytocna snaha
@rocafella ja viem , že áno...ale skrátka ja to beriem zrejme inak ako on....presnejšie povedané ...ked sa človek trápi , nezáleží to od veku...a áno...nechaj si tieto reči pre seba , dakujem
kasli nanho .... najlepsie priatelstva sa vytvaraju v realnom, nie virtualnom svete...a myslim, ze ked nebudes stracat cas s nim vsimnes si niekde vonku ze o zteba javy zaujem relativne viac chalanov a mozes si z nich aj vybrat...
tento sa k tebe nessprava pekne, mota ta a pritom sa stretava s inym dievcatom. Mozno naozaj len preto ze je blizsie... kazdopadne to neries..rozhodol sa a ty ho uz nechci mat na viac nez len pisanie...konieckoncov, ved je naozaj daleko....a hoci ma to tiez v tvojom veku bavilo, byt casto sama a nezajst s nim nikam von lebo je daleko nie je ziadna vyhra....a neverim ze tak dobre vizera tvoj spoluziak vizera lepsie
@nacopojdemdomov pravda je taká , že o mňa síce javia záujem , ale ja nejavim záujem o nich ...on ma už práveže nemotá , jak si začal s nejakou , tak sa správa len na kamarátskej úrovni ....a mne nejde o to ako vyzerá ...asi som divná , ale mne o toto až tak u chalanoch nejde...neviem no , ja sa skúsim s ním raz stretnúť , ked ma už volal na stužkovú, a tam si aspoň overím čo je on zač a či mi stojí za to....
@nacopojdemdomov skusim , za to nič velmi nedám , akurád financie ...ale peniaze boli , su aj budú ....raz ked pôjdem nevadí ...tak ked ja som taká povaha , že ja sa trápim kôli každému , koho mám rada ...
@kikus789711 Pockaj pockaj, pises, ze ste si zacali pisat...a ze si pisete...ale nikdy v zivote ste sa este nestretli? A ty chces nieco viac? To sa ako dá? Ved ste sa este nikdy v zivote ani nestretli, nepoznas ho a ty uz vies, ze chces nieco viac? Ach boze, deti deti...
@kikus789711 Nič v zlom ale myslím že ho chceš len preto že on teba nechce po tom ako si tak dobre viete pokecať o všetkom možnom. Zbytočne by som tu cestu neabsolvoval, len pokiaľ by bolo isté že sa sním stretneš.
@kikus789711 neni gay ? ale nie robim si srandu ... viem sa vzit do tvojej situacie zazil som nieco podobne a to nesom zasran a tiez som to dost prezival ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
úprimne: skor sa mi zda ze len hlada lepsiu a teba má ako nahradu ak sa takto správa. Ale je rozdiel kamoška a potom priatelka. Tak skus teda, ze pojdeš na tú stužkovu co bude mať. Mozno ked sa stretnete osobne tak niečo bude inak ako len písanie
a tak on aj tak konci strednu, takze esťe bud vysoku alebo potom praca a ked uz pojde do prace, tak praca sa dá najst kdekolvek, pokial nemá volaku velmi dobru pracu co ho bavi tam kde býva. Takze nevidim az tak velmi problem tu vzdialenosť ked ste si uz tak dlho pisali a bolo to v poriadku.
Na toto tu byvala copypaste odpoved "Strc mu jazyk do krku", alebo nieco take.
Sleduj, ak mas problem vobec uputat jeho pozornost, asi je to cele zbytocna snaha
tento sa k tebe nessprava pekne, mota ta a pritom sa stretava s inym dievcatom. Mozno naozaj len preto ze je blizsie... kazdopadne to neries..rozhodol sa a ty ho uz nechci mat na viac nez len pisanie...konieckoncov, ved je naozaj daleko....a hoci ma to tiez v tvojom veku bavilo, byt casto sama a nezajst s nim nikam von lebo je daleko nie je ziadna vyhra....a neverim ze tak dobre vizera tvoj spoluziak vizera lepsie
ale potom by to možno prežil a to dievča by chcel