Z tela prvo odstránime život. Najlepšie podrezať ako sviňu a nechať ju vytiecť, samozrejme hovoríme o zavesení za nohy dole hlavou a podrezaní krkavice. Následne telo rozdelíme na 9 častí v prípade že sa jedná o vysokú osobu nohy ešte napílime v oblasti predkolenia. Krátke časti tela tzv. končatiny zabalíme do jedného pytla, tj. ruky nohy. Telo dotyčnej rozrežeme na dve časti a každú osobitne zabalíme (aby to nebolo ťažké na nosenie, poprípade aby to vypadalo ako smeti ak to budeme prevážať na iné miesto ) v prípade nízkej osoby budeme potrebovať 3 pytle v prípade vysokej 4 pričom nohy zabalíme osobitne. Toľko k zbaleniu dotyčnej
Opýtaj sa aký mala deň Budte v kontakte ale nie aby to vyzeralo že veľmi sa jej dotieraš niekde ju pozvi na čaj alebo do parku rozprávajte sa o niečom zmysluplnom nie hlúposti a ked príde čas daj to na dalšiu métu
a uz si sa s nou rozpraval? Preco je uzasna? Kolko ma rokov? Co rada nosi? Je samotarka ci vsade chodi s kamoskami? Koho dalsieho zaujala? Co o nej vies? Ake ma kozy a zadok? Mas dost hrubu penazenku alebo dlhu kreditku? Pozval si ju uz niekde? Ako dlho ju poznas? Kolko bab si uz mal? Kolko bab ta zaujalo? Kolko z nich si sa pokusal zbalit? Rad citas knihy? Aku hudbu pocuvas? Preco by ti malo na nej zalezat a nezbalit inu? Co jedavas na ranajky? Obliekas sa vyzyvavo? Ako ta hodnotia kamarati? Pijes alkohol? Skus si zodpovedat pre seba tie otazky a potom za nou chod. Ale mozes mi ich aj zodpovedat. @nufos
@nufos V prvom rade, nepoužívaj výraz zbaliť (čo si si už možno všimol podľa komentárov). Ale teraz naozaj, hovoríš o dievčati, nie o kuse mäsa. Je to trochu urážajúce (vždy, keď sa o žene vyjadríš povedzme ako o čisto sexuálnom objekte, alebo jednoducho veci, to sa naozaj nerobí), takže naštuduj si základy gentlemanstva.
Ďalšia vec- nedá sa niekoho zaujať nasilu. Skús ju normálne oslovi´t, začnite sa rozprávať o niečom (ak máte 13 ako sa píše v profile, skús ju osloviť v škole, nech ti napr. vysvetlí nejaké učivo, alebo jej ponúkni pomoc s niečim). Ak si spolu sadnete, pôjde to samo. Jednoducho, tak ako si si hľadal kamarátov- tiež to muselo ísť prirodzene, nie nasilu.
Ukáž jej, že je výnimočná, snaž sa nájsť nejakú zámienku, aby si ju oslovil (nie takú, pri ktorej bude zrejmé, že sa jej snažíš nasilu votrieť), rozosmievaj ju, správaj sa ako gentleman a pokiaľ sa dokážeš dostať ďalej ako z tej známej "friendzone", tak máš vyhraté, alebo tam skysneš na dobu neurčitú.
Buď k nej pozorný, často sa rozprávajte len tak, kúp jej niečo, pozvi ju, ale keď cítiš, že má dosť, tak ju zasa chvíľu nechaj. Ak je rozumná a nejde jej o vzhľad, ona si sama neskôr vyberie toho, kto bol k nej dobrý. Aj mňa si tak moja vybrala a to som bol ešte pred rokom smutný, že som tak dlho sám. A mala na výber podľa väčšiny žien sympatickejšieho muža. Bol to svalnatý holohlavy futbalista, ktorý bol od nej vyšší aj starši, no ona si vybrala mňa. Takú si potom budeš vedieť veľmi ceniť.
Natrep jej do hlavy kaleraby, klam, vytahuj sa, znlat oponentov... Potom sa s nou das dokopy, dojebes ten vztah, lebo si kus chuja a nakoniec budes v jednej triede zavrety s zenskou, ktora ti zozere nervy a vypije krev.
Len urob tu chybu zivotnu, ken sa jej pchaj do pice...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@Warble to rád čítam
Ďalšia vec- nedá sa niekoho zaujať nasilu. Skús ju normálne oslovi´t, začnite sa rozprávať o niečom (ak máte 13 ako sa píše v profile, skús ju osloviť v škole, nech ti napr. vysvetlí nejaké učivo, alebo jej ponúkni pomoc s niečim). Ak si spolu sadnete, pôjde to samo. Jednoducho, tak ako si si hľadal kamarátov- tiež to muselo ísť prirodzene, nie nasilu.
Pri tebe to asi nezaberá.
aralyzer-00.png" target="_blank"> aralyzer-00.png" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
Na heureke nájdeš možno ja nejakú tú zľavičku ..
Len urob tu chybu zivotnu, ken sa jej pchaj do pice...