musí byť proste na prvý pohľad sympatický. vyžarovať energiu. najlepšie to dosiahne úsmevom musí aj nejako vyzerať, nevravím, že má byť navoňaný, že ho cítiť na dvadsať metrov ale tak upravený určite. musí prejaviť istý záujem o dievča - ale nie že ju bude chcieť do postele proste záujem spoznať dané dievča. teda pýtať sa jej na niečo, ale nie veľmi na telo a dodržať istý odstup od nej, myslím teraz aj fyzicky, aby nemala zlý pocit. nemal by byť veľmi vulgárny, najlepšie vôbec (aspoň zo začiatku, veď aj ja nadávam ). mal by byť vtipný, ale nepreháňať to, lebo zase aby nevyzeral ako hlúpy. teda by mal aj pôsobiť skúsene a dostatočne inteligentne. a mal by byť aj dostatočne sebaistý. nechať aj dievča, nech sa prejaví a tak. je to všetko ťažké, chce to tréning chalani
@10 nwm ,ale ja ked som chodil s plnofuzom po meste tak cumely na mna jak keby ma chcely zjest ( ale to bolo asi preto lebo som vyzeral jak usmudlany bezdak)
@holyknight to nie je náročnosť to je normálne vystupovanie aké by všeobecne človek mal mať v spoločnosti, aspoň podľa mňa... ja som to len rozpísala...
jednoznacne ked je vtipny ale riadne,taky svacnuty na hlavu ,ale ked sa s nim da aj pokecat,samozrehjme aj na vyzore ma nieco zaujme,ale nemusi to tak byt ,mam rada takych nezvycajnych niecim inych ludi od ostatnych
urcote to ako sa bude ku mne sprawat nechcem nejakeho wagabunta to mi je naprd niekopho ohlasduplneho a chapaweho a urcite si prwe wsimam ako sa kku mne sprawa
hmm by mal vystupovat inteligentne a mal by mat rozumne napady a myslienky ,v prvomrade musi nieco z neho vyzarovat .neviem co ,,ale je to take divne ,ale ako na pohlad ma zaujimaju jeho vlasky !!!!vlastne na kazdom si vsimam hned ako prve vlasy ..
@tesfaye tak umytý, nesmradľavý, slušne oblečený proste nech nevyzerá ako bezdomovec, teda aj čisté oblečenie (samozrejme montérky sú výnimka), vlasy tiež nejakým spôsobom upravené - nevravím že nagelovaný ale proste nech mu netrčia tie vlasy akoby práve vstal, viacmenej oholený (a ak aj istým spôsobom zarastený, nech to nejako vyzerá)... nejako tak viac ma nenapadá... proste nech nevyzerá ako bezdomovec alebo človek, ktorý sa nekúpe, neholí, neperie si veci a tak...
teraz akurát chodím na fušky, u jedného chlapíka murujeme studňu, takže po robote smrdím, slušne oblečený som - hádam, vlasy mám v chvoste/v šatke rozpustené, pri mojich vlasoch je umenie nemať výbuch, mám briadku,
@tesfaye no hej ale veď prídeš z roboty sa upravíš nie? osprchuješ, dáš si čisté oblečenie... a dlhé vlasy veď tak jasné, ja hovorím o tých takých, keď máš kratšie a keď vstaneš a každý vlas na inú stranu... dlhé sú iné... proti briadke nebolo spomínané nič, vravím, že keď tak nech to nejako vyzerá... zapadáš, kľudne zapadáš, neboj sa
@tesfaye no dobre ale vtedy nebudeš baliť nejakú babu keď si taký... keď sa upravíš je všetko iné hovoríme o tej možnosti, keď nejdeš z ťažkej roboty, ale normálne v civile a že ako viem, že zapadáš? lebo som to písala ja, ja som to vymyslela, niekto možno má niečo proti dlhým vlasom (čo je podľa mňa blbosť), ja nie... pokiaľ nevyzerajú fakt tragicky je to fajn. podľa tej fotky je všetko okay. ja napríklad mám radšej, keď má chalan polodlhé alebo dlhé vlasy samozrejme všetko záleží od vkusu ale nemyslím si, že by si nezapadal...
@tesfaye díky, no možno som to zle nazvala že cielene, ale tak neprídeš do spoločnosti v takom stave, či áno? je dobré vedieť zaujať rečami, veď aj o tom bola reč, nielen o zovňajšku pokiaľ sa vieš porozprávať s kadekým o kadečom, to je to správne
100 ludi 100 chuti.....naco vobec riesite taketo veci....
to, ze tu baba napise, ze sa jej paci to a to neznamena, ze sa to bude pacit aj tej, ktoru chcete vy....nevravim, ze by sa nemalo, ja len predpokladam...sak mozno vasa vyvolena ma rada buranov tak sa proste zahrajte na nejake hovadko a mate vyhrane...
Navyse baby nehladaju slusnacikov ale chlapov.....
@tesfaye veď ale každý vidí, má oči, vie, že si v práci... vravím ti, že ide o civil... a tak jasné, že zaujme prvý zovňajšok, ale ide aj o to ako oslovíš, keby si aj šiel z práce a bol zafúľaný, ale správal by si sa civilizovane tak by sa s tebou ľudia určite bavili... veď sa mi stalo, že som kamaráta stretla pri práci keď obkladal chodník a čo, neprešla som okolo neho že ty si teraz vzduch lebo by som sa strápnila, keby som sa s tebou bavila, práveže som mu povedala asi zo tri vety a šla ďalej... to je skôr predsudok niektorých iných ľudí... ako toto je aspoň môj pohľad, vraj som náročná, ale toto nie je náročnosť chovať sa ako civilizovaný človek, či áno?
nemám rád prehnane civilizovaných ľudí...sú to pokryteckí hadi...proste vodvaz...to je niečo pre mňa...už len náš mančaft na plážovom fodbale: Burani z jihu
@tesfaye pre boha nehovorím o prehnanej civilizovanosti, ale o nejakom spoločenskejšom správaní, nasr. že nenabehneš niekam a neoštíš im všetky steny proste správať sa ako človek, nie ako teta z telky čo si myslíš ja tiež jem občas rukami, občas si odpľujem... ďalej rozoberať nejdem proste ľudské správanie
prečo si každý myslí, že zaujme iba chalan, ktorý je ako zo škatuľky? ide skôr o to, aby mal čím zaujať v pozitívnom slova zmysle
ja tomu vravím princovský syndróm...proste baby čakajú na toho svojho princa, ktorý má tie echt ich vysnívané vlastnosti, ktoré potom vyžadujú od svojho potencionálneho...
@tesfaye no hej, bohužiaľ ja viem, ono to tak funguje u mnohých dievčat ale tak keď si baba uvedomí, že aj ona má svoje chyby dokáže prijať aj partnera s chybami, ktoré má vieš... ani mne sa to nepáči, keď vidím ako si dievčatá prispôsobujú partnerov, mávajú s nimi (ale zase, chalani sú tiež takí)... to je len proste ešte nedospelosť správania
vravím a moja reč aj názor je o tom, aby si mal v sebe niečo, čo zaujme...
vieš len to je smutné, že väčšina ľudí začne skôr akceptovať, skôr sa baviť s človekom, ktorý je upravený...proste keby som sedel na pive pri obednej prestávke v starom tričku a v monterkách je menšia pravdepodobnosť, že sa dá so mnou nejaká do reči...skôr sa dá do reči s vyfešákovaným aj keď bezduchým chlapíkom...
@tesfaye áno tiež mám ten pocit. a je to tak... ale tak niekomu to nevadí... len vieš no keď máš montérky tak ty pripadáš byť bezduchý (keďže robíš s lopatou) a nie upravený chalan... čo nič nemení na tom, že pokiaľ fakt povieš jednu-dve zaujímavé vety, nebude nikoho trápiť, že máš montérky... ten predsudok skôr majú baby preto, že chlapi v montérkach zvyknú byť chlípni ja to tiež nemám rada keď idem okolo stavby a polovica stavby na mňa začne pískať...
ja keby som bola baba a píska na mňa pol stavby tak mi to masíruje ego...ale ja ti poviem tak ja sa orientujem aj medzi tou stavbárskou "spodinou" (podľa mňa sú to fajn chlapi) tak isto aj vo "vysoko intelektuálnou vrchnosťou" (čo sú vo väčšej častí zakompexovaní kokotkovia), lebo si myslia, že sú tí ultrahypergéniovia
@tesfaye no pozri, keby si šiel na jednom kilometri okolo troch stavieb, kde by pol stavby na teba pískalo a plus sa vždy našiel niekto, kto by ti dal nejaký neslušný návrh, pravdepodobne by ťa to časom omrzelo. navyše ja nemám potrebu masírovať si ego tým, že chodím okolo stavby. ja potrebujem, aby niekto ocenil hlavne moju inteligenciu, samozrejme, že aj krásu, ale nie nejaký debil čo nedochodil základku a píska na každú čo prejde okolo.
za ďalšie, ja sa stretávam s inteligentnými ľuďmi a nikto z nás na to nie je namyslený, že je nad priemerom... práveže mám skúsenosti s tým, že práve menej inteligentní si o sebe myslia, že sú najlepší na svete.
@smailey myslím si, že každý má svoj humor, nikto nie je bez úsmevu a bez smiechu... a ten kto áno (lebo výnimka potvrdzuje pravidlo) je bezduchý... je dokázané, že humor je veľmi dôležitý, keď chce človek zaujať opačné pohlavie... ale inak ďakujem
@shoshana .. no opat suhlasim.. teda vyplyva ze sme sa nepochopili alebo som to blbo napisala... usmev a smiech ... to myslim ze vie kazdy.. a ak nie.. tak skutocne je to clovek bez duse.. len to este neznamena ze musi vediet bavit ostatnych.. taak kultovo... grupu ludi... a pritom ma vlastny humor.. ako si uz spominala hm.. neviem ci som to vysvetlila ale snaha bola .. aa.. nemas zaco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ale prvé, čo ma zaujme, je charizma.
Kurňa ja naberem odvahu až vtedy keď mam nejake to promile a potom síce usmev je ale komunikácia začne zlyhávať hehe.
@holyknight čo z toho sa nedá?? nedá sa byť upravený? alebo sa usmiať? neviem fakt...
@21 presne moj problem, teda kedysi bol...teraz mam pauzu od chlastu a uz som to ani davno neurobil
definuj upravený
proste nech nastúpi do řady...
teraz akurát chodím na fušky, u jedného chlapíka murujeme studňu, takže po robote smrdím, slušne oblečený som - hádam, vlasy mám v chvoste/v šatke rozpustené, pri mojich vlasoch je umenie nemať výbuch, mám briadku,
takže nezapadám...
pracujem na druhom konci mesta takže kým prídem domov tak si ma počuchá dosť ľudí
čisté?? na stoličke/v skrini hádam niečo nájdem
vlasy sú niečo na tento štýl
ako vieš že zapadám?
v civile fajn názov...
hmmm...za 20 rokov som sa nenaučil cielene baliť baby, kecám s bars kým a zrazu sa nejaká pritrafí ale také, že cielené to neni nič pre mňa...
ja skôr zaujmem rečami...od totálne debilných po hardkór filozofiu
to, ze tu baba napise, ze sa jej paci to a to neznamena, ze sa to bude pacit aj tej, ktoru chcete vy....nevravim, ze by sa nemalo, ja len predpokladam...sak mozno vasa vyvolena ma rada buranov tak sa proste zahrajte na nejake hovadko a mate vyhrane...
Navyse baby nehladaju slusnacikov ale chlapov.....
tak keď ideme na obed tak som dosť zamazaný a neumytý...takže chodím tak aj do spoločnosti
a najprv človeka zaujme zovňajšok...
nemám rád prehnane civilizovaných ľudí...sú to pokryteckí hadi...proste vodvaz...to je niečo pre mňa...už len náš mančaft na plážovom fodbale: Burani z jihu
prečo si každý myslí, že zaujme iba chalan, ktorý je ako zo škatuľky? ide skôr o to, aby mal čím zaujať v pozitívnom slova zmysle
ja tomu vravím princovský syndróm...proste baby čakajú na toho svojho princa, ktorý má tie echt ich vysnívané vlastnosti, ktoré potom vyžadujú od svojho potencionálneho...
vravím a moja reč aj názor je o tom, aby si mal v sebe niečo, čo zaujme...
vieš len to je smutné, že väčšina ľudí začne skôr akceptovať, skôr sa baviť s človekom, ktorý je upravený...proste keby som sedel na pive pri obednej prestávke v starom tričku a v monterkách je menšia pravdepodobnosť, že sa dá so mnou nejaká do reči...skôr sa dá do reči s vyfešákovaným aj keď bezduchým chlapíkom...
ale inak obaja hovoríme v podstate o tom istom...
ja keby som bola baba a píska na mňa pol stavby tak mi to masíruje ego...ale ja ti poviem tak ja sa orientujem aj medzi tou stavbárskou "spodinou" (podľa mňa sú to fajn chlapi) tak isto aj vo "vysoko intelektuálnou vrchnosťou" (čo sú vo väčšej častí zakompexovaní kokotkovia), lebo si myslia, že sú tí ultrahypergéniovia
za ďalšie, ja sa stretávam s inteligentnými ľuďmi a nikto z nás na to nie je namyslený, že je nad priemerom... práveže mám skúsenosti s tým, že práve menej inteligentní si o sebe myslia, že sú najlepší na svete.