vsetko pri com nevies co bude nasledovat o par minut do predu no aj tak s dobrym koncom je dobrodruzstvo, tak vela stastia ja som raz tak opity s kamosmi liezol v noci po rebriku strasne vysokej opustenej priemyselnej budovy a dostali sme sa dnu a preskumavali oblast, to bolo analne zvieranie to ti teda poviem
napriklad teraz cestujem za takym @rocaffelom a to je ten najnepredvidatelnejsi clovek akeho som kedy zazil, cize ked vystupim z toho vlaku moze sa stat cokolvek nastastie teraz uz som na to pripraveny nie ako naposledy iste je len to ze viem ze mam kde prespat
@zubkoo choď do Anglicka na mesiac s 400 librami. Budeš mať veľké dobrodružstvo snažiť sa z toho vyžiť. Je mi z toho do smiechu, lebo jeden chlapec tak šiel, hlavne ze ubytovanie sa platilo dva mesiace dopredu 480 libier a on prosil, aby mu to nerátali... To je zúfalý útek zo Slovenska.
Take najnovsie s tazkym velkym vakom liezt bez lana, bez istenia, s labilnymi uchytmi po skalach, mat pod sebou roklinu ... Lebo cesticka je vyslapana a relu je to skratka
@savvym ja som poznal podobnych, ale ceresnicka na torte bola, ze mal v kufri 80balickov cigariet a palenku naliatu do plastovych flias a chudak vravel, ze on uz ziadne peniaze nema D
Inac dobrodruzstvo zazit - sa porozpravaj s kamosmi, daco vymyslite, vylet do prirody na cely den/do ineho mesta ktore nepoznas, zalezi ci ta bavi turistika a co presne pre teba znamena dobrodruzstvo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Prípadne si zbal svoje tri švestky a pusti sa chodiť jednym smerom.
Inac dobrodruzstvo zazit - sa porozpravaj s kamosmi, daco vymyslite, vylet do prirody na cely den/do ineho mesta ktore nepoznas, zalezi ci ta bavi turistika a co presne pre teba znamena dobrodruzstvo