tak teraz vážne:Ked ťa proste nebude chcieť možeš sa snažiť kolko chceš,nemáš šancu.Ked jej budeš sympatický tak ju volaj von,piš s nou na nete a uvidiš co dalej
@hrniec12 dobry odpal pre ostatnych som sa zasmiala
a k otazke ..staci len usmev,krasny usmev ..pohlad ...pohlad ,ktory vyjadruje vsetko nic ine netreba ,to uz pojde samo a mozes sa aj prihovorit ale samozrejme slusne a normalne
Mam 13 a este som nemal babu, aspon si to myslim jedna baba sa mi lubi a zmurka na mna a opiera sa na mna na angline.ja som hanblivy a bojim sa nieco povedat. tak si to uzivam pokial sa na mna opiera.
please poradte mi co mam robit ako ju napr oslovit a cim napriklad...
Je to najkrajsia baba v triede jedina ktora sa vyprava s chalanmi.
Cawte... pomohli by ste mi ??.. mam taky menši(velky) probleem :/
..Páči sa mi jedna baba. Strasne ju milujem. No uz som ju skusal zbalit no nevislo to. Ze sme sa ani moc nepoznali a že som siel nato prilis rychlo. No najvetši problem je, že uz bola zopar krat namna nastvana a mala nato dvôvod. No potom sme sa dlhsie nevideli.Ale len kvôli tomu aby vychladla a aby sa vsetko urovnalo. Teraz som snou zase v kontakte a uz je všetko v poriadku. Ze vraj na vsetko zabudla a ze nemala byt vtedy hned namna taka prudka.
No. Ale ide teraz oto zeby som to chcel skusit znova. No nechcem to znovu pokazit neakou hlupostou. Ako jej mam naznačiť že sa mi ešte stále paáči. Ako si ju mam získať ? Neviem čo mam robiť. Sprava sa kumne teraz dost milo a nechcem to pokašlat .
chodte na » www.zlepsisa.sk, je tam kurz balenia, ktory robi najlepsi balic vsetkych cias. na ulici ziskal 5648 telefonnych cisel. je to svetovy unikat!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
filip
balenie je u mňa jednoduché, v bare mrknem očkom a hneď nejaka pricupitá....hahahahahaha
a k téme ... ach moja minulá stratégia nevyšla takže fakt neviem
ale ten celofán není zlý nápad ....
Choď na pokec a tam píšu dievčatá v tvojom veku na plochu Kto chce so mnou chodiť?)
A ty jej odpíš a je to tebe to bude úplne stačiť!
a zbaliť (napr. do igelitky
@17.
Heeeey heeey babeee
HUU HAA
I wanna knoooow if youll be my girrrl
zle drzi na hube, takze to treba viac osefovat, nez v US filmoch.
Ovaľ ju vchodovými dverami a zbaĺ do vreca na mŕtvoly.
Ak nemáš, použi to na odpadky
ja byt tebou sa s nou bavim ako kamos a ked sa jej budes lubit pojde to lahko
a k otazke ..staci len usmev,krasny usmev ..pohlad ...pohlad ,ktory vyjadruje vsetko nic ine netreba ,to uz pojde samo a mozes sa aj prihovorit ale samozrejme slusne a normalne
Mam 13 a este som nemal babu, aspon si to myslim jedna baba sa mi lubi a zmurka na mna a opiera sa na mna na angline.ja som hanblivy a bojim sa nieco povedat. tak si to uzivam pokial sa na mna opiera.
please poradte mi co mam robit ako ju napr oslovit a cim napriklad...
Je to najkrajsia baba v triede jedina ktora sa vyprava s chalanmi.
A nejdem po nej len ja...
PLEASE PORDTE MI!!!
..Páči sa mi jedna baba. Strasne ju milujem. No uz som ju skusal zbalit no nevislo to. Ze sme sa ani moc nepoznali a že som siel nato prilis rychlo. No najvetši problem je, že uz bola zopar krat namna nastvana a mala nato dvôvod. No potom sme sa dlhsie nevideli.Ale len kvôli tomu aby vychladla a aby sa vsetko urovnalo. Teraz som snou zase v kontakte a uz je všetko v poriadku. Ze vraj na vsetko zabudla a ze nemala byt vtedy hned namna taka prudka.
No. Ale ide teraz oto zeby som to chcel skusit znova. No nechcem to znovu pokazit neakou hlupostou. Ako jej mam naznačiť že sa mi ešte stále paáči. Ako si ju mam získať ? Neviem čo mam robiť. Sprava sa kumne teraz dost milo a nechcem to pokašlat .
PROSIM PORADTE MI ..dakujem
tu je odpoved: » akonazenu.webnode.sk/...
Clanky ako na zeny, anonymna poradna od skuseneho Borisa.
Poradi, pomoze!