@matoh3 nauč sa písať. pÝtať sa sa nepíše s makkým i... A chceš babu, musíš byť trpezlivý. Keď sa ti nechce čakať, bež si do Blavy na Krížnu objednať nejakú kurvu. Tá ti dá tak rýchlo, ako si zmyslíš.
No rozhodne jej nebaľ aj maľovátka a iné, zbaľ len spodné prádlo a nejaké inšie ošatenie. Myslím, že to bude stačiť a ak budeš šikovný, tak ju zbalíš skutočne rýchlo.
OMG... kazde dievca ktore ma IQ nad 25 nezbalis len tak pohodenim tvojej kuzelnej hrivy vies moj zlaty..? a ako pozeram s tym tvojim "pItal"... uz sa radsej ani nezapajam.. vela stastia ! p.s.: ak nahodou nejaku zbalis, daj mi vedeit, chcem tu babu vidiet
@matoh3 po prvé , zopakuj si vybrané slová !! po druhé , ako povedala mala pohroma neser babam zivot v takom mladom veku !! po tretie , môžeš skúsiť celofán , papier alebo aj kufor alebo WinRar (ak chceš tak aj môžeš skúsiť aj winzip )
a aj snehulienka to dobre vysvetlila , čo k tomu dodať
ps. taký MÚDRY chalani ako ty chodia na pokec (čo už čiastočne prezradzuje tvoje VYSOKÉ IQ), tam nejakú zbalíš , ale nechce radšej vedieť aká bude (povahou , vlastnosťami , správaním , inteligenciou...)
seriózne: jednoznačne najlahšie zbalíš babu na diskotéke. tam totiž chodia hlavne také ľahšie .s tými by si nemal mať problém a keď jej ešte kúpiš drink, máš skoro vyhrané. jo a nesmieš dať najavo že máš o ňu moc záujem. ja osobne také ale nebalím, opovrhujem nimi a to ich ešte viac priťahuje. slépky.
PS: toto neni návod, to je len smutné konštatovanie skutočnosti.
5q0ska ....hahahah..no tak toto si zabil ..!!..ak ta nechce skus jej kamošku atď...hahahaha ...mozno ma sestru =D =D...chlapec sa ocividne s dievcatami nejebe...!! =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Zatiaľ je táto otázka len vo výskume a výsledky sa dostavia poštou okolo 13.júna.
No rozhodne jej nebaľ aj maľovátka a iné, zbaľ len spodné prádlo a nejaké inšie ošatenie. Myslím, že to bude stačiť a ak budeš šikovný, tak ju zbalíš skutočne rýchlo.
môj osvedčený trik je mediafire.
» www.mojevideo.sk/video/2fca/bale...
neser babam zivot v takom mladom veku
...kam táto mládež smeruje.....
» www.mojevideo.sk/video/30b7/bale...
A ešte jedno je tam tuším s detektorom. =D Ale tamto už je hovadina jak traky. =D
ps. taký MÚDRY chalani ako ty chodia na pokec (čo už čiastočne prezradzuje tvoje VYSOKÉ IQ), tam nejakú zbalíš , ale nechce radšej vedieť aká bude (povahou , vlastnosťami , správaním , inteligenciou...)
Ja len toľko. =D
PS: toto neni návod, to je len smutné konštatovanie skutočnosti.