no idem na dovolenku ale nevim ako tam mam zbalit babu ... akoze tu s tim nemam problem ale napriklad ako zbalit babu ktora hovori len po ang napr na pláži proste len nto hccem vedet... inak slovenky balit viem
takze tri frazy: hi how are you? where are you from? a do you like this country? a potom pozves na drink takto preibehalo kazde balenie, ktore na mna skusali chlapi v izraeli!!! ale na stvrtu otazku, teda ten drink bola vzdy negativna odpoved
mne sa stalo ze som na krete balil jednu babenku, ked sme kecali po anglicky tak som si nemohol spomenut jak sa to povie tak som si zahresil: "do pice jak sa to povie" a ona na to: "nemal by si hresit"-> samozrejme po slovensky, co som bol prekvapeny lebo sme si kazdy mysleli ze sme cudzinci, dnes si spolu piseme kazdy den.
No proste haluz.
a aby somn neodbocil od temy, na co ju tam chces balit ked to nema ziadny zmysel
Ked nevies cudzi jazyk tak je rovno kup colu alebo jej daj kluc od hotelovej izby...ale pochybujem... mas 14 tak sa na teba asi lepit nebudu ..ako nic v zlom no 14 je predsa len 14
oblec si knazské rúcho, v piatok a sobotu večer chod na diskotéky a tam im porozprávaj o všetkých nástrahách tohto sveta a a aké môže mat následky ich konanie mozno ta pocúvnu
nie dik radcsej budem mat svoje zuby pokope okrem toho mne je jedno co si kto robi a priznajme si to keby nam v 14 dal niekto zajeb*t tiez by sme neodmietli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
sak asi najlahsie frazy su Hi, How are you?
to si aj na ruku mozes napisat
No proste haluz.
a aby somn neodbocil od temy, na co ju tam chces balit ked to nema ziadny zmysel
Sak sa to pokús zmenit
oblec si knazské rúcho, v piatok a sobotu večer chod na diskotéky a tam im porozprávaj o všetkých nástrahách tohto sveta a a aké môže mat následky ich konanie mozno ta pocúvnu
no ale za pokus by to veru stál mozno by si vstúpil do dejín ako záchranca stratených dusí akurát ide víkend, este to knazské rúcho zohnat
a keby náhodu aj nie, sak slová su v zivote zbytočné, hlavne ze ti jazyk zostane
más pravdu, ved v puberte kazdý myslí len nato jedno, je to proste zákon prírody