Ahojte,.v prvom rade chcem poprosiť aby ste mi sem nepísali stupídnosti, nezaujmajú ma,..chcem len poradiť, že ako mám nadviazať kontakt s chalanom na diskotéke. (ako začať flitrovať a ako ho zbaliť a pod.)
Tancuj a sem tam hoď po ňom očko a usmej sa on hneď pochopí a príde k tebe a potom sa to už vyvinie samo udržuj taký dlhší očný kontakt, ale nie príliš dlhý, to je často nepríjemné
skus ist tak okolo jednej, vtedy su uz pripiti a velmi nadrzani
normalne tancujes, kuknes na neho, usmejes sa a to zvieratko uz dolezie, ak nedolezie, tak znova kuknes brutalne zvodnym pohladom
a neviem preco tutok ludia pisu take veci, akoby sex na jednu noc bol zly.. pokial to chces ty, tak si rob co chces, chran sa, a ostatnym to moze byt velmi ukradnute...
@assasins no to je pravda, že nie vždy to funguje. Ale tak to urob ako moja kamoška, drgni do neho a ospravedlň sa a pekne sa usmej, možno to zaberie, alebo ona často robí že príde za ním a povie napr: Ahoj Fero dávno som ťa nevidela A potom sa ospravedlní že si ho s niekym zmýlila (napodiv u naj to skoro vždy zaberie) Ja to nerobím tak neviem povedať Ale skúsiť môžeš
hned ta na zaciatok musim potesit, ze na dikoteke nezbalis chlapa na nejaky blby vztah, ale kopu chlapov na jednorazovky...k tomu baleniu, pozri sa nanho a usmej sa (tak sa balia najvacsi nadrzanci)...ak nepride k tebe, tak ty prid k nemu a zacni tancovat (ti su uz troska triezvejsi alebo vyberavejsi), a nezabudni sem-tam povedat nieco pozitivne
2.Mrkanie ,úsmev atď môžeš robiť donekonečna ,nijako to nepomôže k tomu aby vyštartoval. A ak hej tak chce len trtkať
3.Nepoodstrkuj jeho kamošov vedľa neho a nepovec " Pod tancovať"
dá sa to aj lepšie.
4.Oslovenie "Ahoj krásavec " si tiež odpusti.
5.Spoločné z bodom 2 NEZÍZAJ NA NEHO OMG !!! (Chlapom to je fakt nepríjemné)
6.(Čo ja osobne fakt neznášam )Nenápadne do neho nestrkaj ani neštuchaj, nie si na FB. Je to drbnuté a neprijemné, nechápem prečo to baby robia. Aj tak tím nezaujmeš.
7. Nestoj stále v jeho blízkosti , pomyslí si že si MAGOR.
8.Zisti si či tam nie je z inou (svojou) babou , zbytočne mu spravíš peklo.
1. musis sa obliect pritazlivo, to neznamena leginy a svietiace zelene/zlte/ruzove tricko s velkym vystrihom, tak po tebe pojdu akurat tak zaostale opice, ale tak ak mas aspon trochu zmysel pre modu tak to zmaknes ...
2. nepi velmi, potom nevies rozpravat, tancovat ani chodit na vysokych podpatkoch (teda ak nie si zvyknuta)
3. ak aj si skareda, sprav s tym najviac co mozes
4. milo sa usmievaj a jednoducho flirtuj, a ak bude vhodna prilezitost na nadviazanie kontaktu, tak ju vyuzi, ale nie ze ho teraz budes prenasledovat cely vecer
....je to hlavne o vyzore a o tom co z teba vyzaruje, chlapi maju radi stastne a sebavedome zeny... na diskoteke si ale nehladaj vztah ... tak preto ti len hovorim, ze to je o vyzore...
Cau fero ahahahahahahahaha... Jedina rada odomna, neodjeb 5 minut zivota citanim tychto kokotin ...vsetko su tu skoro dristy. Nikdy nezbalis chlapca ktoremu sa nepacis na pohlad. Isto nie na diskoteke,pretoze tam nieje vela priestoru na spoznavanie ..takze ide len oto co mas na sebe ,ako vyzeras, ako tancujes.. thats all
ejha to aby som siel na diskoteku sa usmejem a budem mat dievca .
@tasha5 ka ideme na dicku,uja budem stat v jednom rohu,ty v druhom a budes sa usmievat na mna jak slniecko a potom zakricis na mna..hej fero,pod sem,pokecame si
a k teme..jeb na to bud sama sebou a nejaky chalan k Tebe dojde,ziadne umele navody..
ale paci sa mi,ze chces zbalit chalana ..
pozor chlapi..zeny nam chcu prebrat rolu v baleni.. fajne,viac casu na pivo a sport
@acvd43xa7w no prave koli smradlavemu zafajcenemu prostrediu a takym holkam ako ty nechodim na diskoteky uz asi 6rokov. sex na jednu noc neni zly ale nie s holkou z diskoteky. s kurvami by som nesiel nikdy. je polutovania hodne ze v 19tich chodis za tymto ucelom na diskoteky. a je mi luto aj tych zufalcou co s takymi holkami idu.
@moccacino tak ako poprve nehladaj na diskoteke vztah. ak chces byt ako @acvd43xa7w tak potom nech sa paci. ked uz ides na tu diskoteku chod si radsej zatancovat ak ta to bavi a chalana hladaj inde.
@tasha5 poznam milion "parov" z milion tancov...tancovali jednu noc, spali spolu jednu noc, a nikdy sa nevideli.....
@4lex nikde som nenapisal, ze by nemohla...stat sa moze aj to, ale potom musi mat sakramenske stastie, ak ta "iskra" bude trvat dlhsie ako zopar dni .... nie kazdy, len 99%, sorry, ze som sa "sekol"....
@tasha5 kludne, preco nie? ja len som tym chcel povedat, ze to, co opisujes je skor vynimka a nie pravidlo ...vo velkej vacsine je to tak, ze su spolu zopar hodin, niekedy aj dni......
Takže, najprv by si si mala ujasniť, ČO vlastne chceš: FLITROVAŤ, FLIRTOVAŤ, ALEBO FILTROVAŤ?
Pretože aj keď sa to nezdá, medzi týmito 3 vecmi môže byť veľký rozdiel
A keď už si to ujasníš, tak na filtrovanie stačí dobrý filter, typ vyberaj podľa toho, čo chceš filtrovať, flitrovať zatiaľ nedokážem, takže ti neporadím, a flirtovať, no, podľa mňa na každého zaberá niečo iné, treba vyskúšať všetko, ale ja osobne by som začala s @29 , a ak nebude "v piči jak loňský sneh", tak skús dačo iné
@djdaniels poviem ti tajomstvo, v zivote som sa nevyspala s chlapom, ktoreho som takto spoznala ale okej, bud kokot a domyslaj si nieco, co neexistuje proste nechapem, odkial to mas a nechapem ani tu potrebu zdelovat mi to
@acvd43xa7w precitaj si cely ten moj prispevok este raz a mozno pochopis. ja som sa nestaral o to co si robis iba skomentoval ze aj koli takym zenam ma nebavi chodit na diskoteky uz davno. a v poslednej vete len autorke tohto fora povedal ze moze ist cestou ako ty (kedze tvoj prispevok vo mne vyvolal dojem ze to tak praktizujes)
Ja neviem ako vy ale mna nebaví chodiť do takýchto Pičbarov človek sa chce zabaviť zatancovať pri dobrej hudbe a nájde tam len samé kurvy a úchylov... :/
až mi zle príde btw nevie niekto o normálnom bare kde sa dá vpoho zabaviť ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
nebal chalanov na diskoteke alebo ked uz teda moc chces,tak sa usmej a tancuj s nim
normalne tancujes, kuknes na neho, usmejes sa a to zvieratko uz dolezie, ak nedolezie, tak znova kuknes brutalne zvodnym pohladom
a neviem preco tutok ludia pisu take veci, akoby sex na jednu noc bol zly.. pokial to chces ty, tak si rob co chces, chran sa, a ostatnym to moze byt velmi ukradnute...
@moccacino
Skús s ním normálne flirtovať.
BTW
Veci ktoré nerob :
1. Žiadne ahoj fero !
2.Mrkanie ,úsmev atď môžeš robiť donekonečna ,nijako to nepomôže k tomu aby vyštartoval. A ak hej tak chce len trtkať
3.Nepoodstrkuj jeho kamošov vedľa neho a nepovec " Pod tancovať"
dá sa to aj lepšie.
4.Oslovenie "Ahoj krásavec " si tiež odpusti.
5.Spoločné z bodom 2 NEZÍZAJ NA NEHO OMG !!! (Chlapom to je fakt nepríjemné)
6.(Čo ja osobne fakt neznášam )Nenápadne do neho nestrkaj ani neštuchaj, nie si na FB. Je to drbnuté a neprijemné, nechápem prečo to baby robia. Aj tak tím nezaujmeš.
7. Nestoj stále v jeho blízkosti , pomyslí si že si MAGOR.
8.Zisti si či tam nie je z inou (svojou) babou , zbytočne mu spravíš peklo.
2. nepi velmi, potom nevies rozpravat, tancovat ani chodit na vysokych podpatkoch (teda ak nie si zvyknuta)
3. ak aj si skareda, sprav s tym najviac co mozes
4. milo sa usmievaj a jednoducho flirtuj, a ak bude vhodna prilezitost na nadviazanie kontaktu, tak ju vyuzi, ale nie ze ho teraz budes prenasledovat cely vecer
....je to hlavne o vyzore a o tom co z teba vyzaruje, chlapi maju radi stastne a sebavedome zeny... na diskoteke si ale nehladaj vztah ... tak preto ti len hovorim, ze to je o vyzore...
nie každý chodí na diskotéky len preto, aby si tam hľadal známosti na jednu noc ..
@tasha5 ka ideme na dicku,uja budem stat v jednom rohu,ty v druhom a budes sa usmievat na mna jak slniecko a potom zakricis na mna..hej fero,pod sem,pokecame si
a k teme..jeb na to bud sama sebou a nejaky chalan k Tebe dojde,ziadne umele navody..
ale paci sa mi,ze chces zbalit chalana ..
pozor chlapi..zeny nam chcu prebrat rolu v baleni.. fajne,viac casu na pivo a sport
@moccacino tak ako poprve nehladaj na diskoteke vztah. ak chces byt ako @acvd43xa7w tak potom nech sa paci. ked uz ides na tu diskoteku chod si radsej zatancovat ak ta to bavi a chalana hladaj inde.
viac k tomu uz fakt nemam co dodat.
Mal som chut zastat sa niekoho , nemas za ci Miriam
PRÍĎ K NEMU, CHYŤ HO, ZAKÚSNI SI ZUBAMI DO SPODNEJ PERY A POZERAJ MU DO OČÍ.
A chlapec je v piči jak loňský sneh.
To nie je žiadna veľká veda. To je tá najľahšia veda na svete.
@4lex nikde som nenapisal, ze by nemohla...stat sa moze aj to, ale potom musi mat sakramenske stastie, ak ta "iskra" bude trvat dlhsie ako zopar dni .... nie kazdy, len 99%, sorry, ze som sa "sekol"....
len ti nikto nezaručí že akurát ten čo sa ti páči
Pretože aj keď sa to nezdá, medzi týmito 3 vecmi môže byť veľký rozdiel
A keď už si to ujasníš, tak na filtrovanie stačí dobrý filter, typ vyberaj podľa toho, čo chceš filtrovať, flitrovať zatiaľ nedokážem, takže ti neporadím, a flirtovať, no, podľa mňa na každého zaberá niečo iné, treba vyskúšať všetko, ale ja osobne by som začala s @29 , a ak nebude "v piči jak loňský sneh", tak skús dačo iné
2.Spýtaj sa ho prečo sedí na diskotéke.
3.Ak to zafunguje a pôjdeš s ním tancovať pochváľ ho že je skvelý tanečník.
4.Choďte na kofolu a pýtaj sa ho či športuje.
5.Vyťahaj z neho čo ho baví a neudržuj dlhý očný kontakt.
6.Nevyklop o sebe hneď všetko ale skús pôsobiť trošku tajomne.
7.Úsmev nesmie chýbať!
@mm47 ty si chlapaaak!
neviem, ci to vyznelo, ale okej, kazdopadne, to tak nie je
až mi zle príde btw nevie niekto o normálnom bare kde sa dá vpoho zabaviť ?