jouu zase taa gramatika....môže vám to byt ukradnuta...asi tak ako ste mi ukradnuti vy! neopravujte tie hlupe gram.chyby....na takých dekenerovanich ludi ktorý nevedia pochopiť vete ak nieje správne napísana nemám šas..
booože, baby zakladajú diskusie o tom ako zbaliť chalana, chalani o tom ako zbaliť babu, čo keby ste si založili nejaké spoločné, kde sa všetci títo zakladači oboch pohlaví stretnú, vyriešia to pár správami typu
"ahoj, chcem zbaliť babu ale neviem ako na to. ty sa mi celkom páčiš"
"ahoj, ja chcem zbaliť chalana, ale tiež neviam ako na to. a tiež sa mi celkom páčiš"
a dajú sa dokopy, alebo si zasexujú, podľa toho o čo im ide?
@sven to, že ja som nikdy nepotrebovala baliť chlapa nemusí znamenať len to, že som "lezba"...skrátka sa mi všetci, čo sa mi páčili sami ponúkali ako na striebornom podnose, preto som niečo také nemusela nikdy riešiť... (inak som BI, keď ťa už tak veľmi trápi moja sexuálna orientácia)
a čo ked som zamilovaná.. ale skutočne zamilovaná ! už to bude pomali rok.. lenže ten niekto .. ach... je taký neoblomný ! všetky by ho chceli.. je krásny a milí športovec (plavec , vyhral fakt veľa súťaží) a je hrozne pracovitý stále ho vidím ako s niečím pomáha rodičom (kosiť trávu, vynášať smeti, neviem . maličkosti ale aj tak . je naozaj veľmi pracovitý viem to ! aj jeho otec to raz vravel ) je múdry chodí na gymnázium a aj tam má dobrý prospech .. proste niekto o kom by ste povedali lamač ženských sŕc ale nieje to tak .. nikdy s nikým nechodil má 16 stále má okolo seba pekné diavčatá ale on asi nehladá nikoho pekného ide mu oto aké to dievča je teda asi .. .. určite mu záleží aj na vzhlade ale nie tak veľmi ako ostatným.. a popri tom on je ten krásny ! fakt tomu nechápem :/ aa gay nieje ! len pre informáciu keby to niekto chcel napísať naozaj ! je úplne dokonalý ! teda možno nie úplne hrozne sa kritizuje ! fakt je veľmi sebakritický až je to otravné .. teda ja toto všetko mám z druhej ruky.. ešte nikdy som s ním nehovorila fakt nikdy a popri tom bývame pod nimi už asi 4 roky :/ je hrozné ja viem ! ale teraz už fakt neviem čo mám robiť !vždy ked ide okolo hrozne sa mu bojím pozdraviť on sa mi najprv zdravil ted skúšal to dva krát ale bola som taká vystrašená že zo mna nevišiel ani tón ! nechápem , dokonca ma volal aj von teda vlaste to bolo vtedy ked sa prisťahovali a nebolo to úplne von ale na bicykel a nevolal ma on ale jeho brat on sa hambil a ja ešte viac a samozrejme, že som povedala že bicykel mám niekde bohvie kde a že má asi defekt ... odvtedy asi pochopil, že nemám záujem sa s ním kamarátiť aj ked by som dala všetko iba aby sme sa aspoň pozdravili ked sa stretneme ... toto všetko čo píšem bolo už dosť dávno .. takže pochybujem,že kebyže teraz za ním prídem a poviem ideš von.. tak no myslím si, že by sa na tom pekne zasmial neviem čo mám robiť asi som zúfala ked píšem aj no fórum .. nikdy som toto nikomu nepovedala ... no dúfam, že mi pomôžete aj ked si myslím že na toho chúdáka chlapca môžem zabudnúť on je až príliš perfektný ! teda neberte to tak, že som škaredá alebo čo ..nie zase nie akurát riadne hamblivá a sprostá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ikuto to je síce pekné keď nevie ale keď vie a stále čaká na to že spravím nie prvý, ale aj druhý tretí či štvrtý krok : tak to je gentleman jak sviňa
No vazne holky by sa mali naucit balit chalanov. Ja tiez cakam iba na taku odvaznu sam od seba by som sa neodvazil oslovit holku a pritom inokedy keeeecam a kecam len ked treba z holkou tak nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
» www.birdz.sk/forum/prosim-po...
a môžte ísť na dovolenku alebo niekde....
=D
@16
----------------------------------------------------------
do krabice najlepsie spravit otvori aby mohol dychat az ho chce ziveho
a teraz sa pitate preco chlapec prispieva do temy Ako zbaliť chalana? to by som aj ja rad vedel preco som v takejto teme
..kvak..
"ahoj, chcem zbaliť babu ale neviem ako na to. ty sa mi celkom páčiš"
"ahoj, ja chcem zbaliť chalana, ale tiež neviam ako na to. a tiež sa mi celkom páčiš"
a dajú sa dokopy, alebo si zasexujú, podľa toho o čo im ide?
@mamradadeli trošku skromnosti by ti nezaškodilo
@musee nefetuj dobre ?!