nechcem sudit ludi ktorych nepoznam ale bud to bude nenormalny ignorant a namyslenec alebo to bude normalny chlapec ktory vas bude mat v riti ani sa nesnaz
@lesush keď o teba nejaví záujem, tak na čo by si sa ním nechala oberať o čas....prídu iní a možno aj lepší...ale to príde až vtedy, keď budeš staršia...neboj
bože v 13 chceš frajera veď si ešte "nevyvinutá" a chlapcov zaujímajú (väčšinu - česť výnimkám) len dievčatá s veľkými kozami atď nechcem sa tým nikoho dotknúť ale je to tak..hoci aj som už mala frajera ale to bola akože frajerina ani sa nič nedialo ani nič počkaj do 15
@silwesa on o mne tuší, pozname sa dlho, ale proste to je hrozné ako na neho stále myslím a tak chápeš.... a @sima56 približne za mesiac už budem mat 14 a presne takú "frajerinu" nechcem...ale zase niš extra vážne...toto bola len otázka že čo robíte vy, keď sa vám niekto páči, či niečo viac...
Ahoj, Dobré ráno, čo ty?, jak sa máš kámo ?. Dáme párty ?, ja hovorím áno , hneď tu a teraz , bez veľkých plánov.. ne ved proste zavolaj ho na kofolu/pivo a máš..
@lesush takto, mas 13.. ja som mal tiez 13, ale viem o com tie vztahy v mojom okolii vzdy boli.. nikdy nemali realnu hodnotu.. zakladalo sa to na vzhlade alebo na tom, ake mala dotycna prsia.. na baby zaberala blaznivost, a kto bol vacsi vol a najhlucnejsi, ten mal najviac bab.. navyse, naco je ti taky (nazvime to) vztah, ked realne hrozi, ze sa s nim este 6 krat rozides a 5 krat das s nim dokopy?
vztahy nie su o baleni, o baleni je kurvenie.. vztah je o tom, ze prilezitost sa ti musi naskytnut sama, tu trosku funguje osudovost.. a je na tebe ci sa jej chopis alebo nie.. navyse ten vztah sa musi zakladat na ludskych hodnotach a nie na vzhlade.. niekedy je jednoducho lepsie pockat, kym sa ludom postupom ich veku a dospievania zmenia ich priority a hodnoty.. pockaj si do takych 16, 17, kto vie, mozno aj do 20 a uvidis, ze to, co sem pisem ma nieco do seba...
@madnesshouse ach nesleduj ma dobre ale i tak, máte čas na lásku
@lesush vieš ako ho zbaľ? buď sama sebou, lebo to je to jediné, čo sa mu môže páčiť nič iné zmyse nemá, ja som v živote nikoho nebalila, jednoducho sa zaľúbili do toho aká som (ževraj
@lesush pozri... ak sa cítiš škaredšia, ako tá barbie, ser na to..... ty ešte vyrastieš.. ja som bola v tvojom veku totálne škaredé káčatko no, a teraz sa nesťažujem všetko príde časom, ja chápem, že túžiš po láske, ale vy v skutočnosti ešte ani neviete, čo to je... to, že sa ti páči je normálne, ale nebaľ ho prepána vyčkaj na lepšieho ktorý nepôjde po Barbie, keď už ňou budeš
@somslavka konečne mnormalna rada ďakujem aa ja si nepripadam ani že škaredšia, al eto spravanie...chapeš, jej nevadi vijst na ulicu v mikromini sukni chápeš....a ptm ako sa všeci rozhodnu? no pre mikromini račej ako pre čierne rifle...
@lesush ja ťa chápem, mám 13-ročnú sestru ona však toto nerieši, tá má rozumný názor, nikto sa jej nepáči, lebo všetci vraj hrešia, bijú sa, atď... veď to poznáš no a ak by si ty chcela chlapca, ktorý by sa stále otáčal za mikrominisukňami, tak ho "zbaľ", ale neviem, či sa ti to potom bude páčiť nie je nad prirodzenosť čakaj až chalani okolo 19 začínajú pomaly dostávať rozum
@lesush v našom veku sa to ničím iným ako frajerinou nazvať nedá..prejde ťa to ale aj tak ťa chápem mne sa jeden chlapec tiež veľmi páči, je milý atď veď to poznáš...ale nechcem s ním chodiť lebo viem že ej to zbytočné a ochvíľu pre neho príde iné - krajšie dievča a na mňa zabudne tak to ej s chalanmi v puberte
@mousisitka áno a rada ...ja si uvedomujem, že vy terajšia mládež sa snažíte rýchlo dospieť,a le ja som sa neponáhľala a o nič som neprišla...akurát ma nepretiahli v mladom veku, nemala som problémy s polišmi za konzumovanie alkoholu pod 18 a podobné super zážitky
Najlepšia rada akú môžeš dostať je - kašlať na to. Buďte kamaráti, v tvojom veku to o ničom inom nebude. Chalani vo veku 13, 14 rokov (niekedy ešte 15,16 a viac..) sú ešte strašné decká. A zase ak je starší, 15 a viac, určite ho nebude zaujímať 13 ročné dievča. Tak to proste je, oplatí sa ti počkať nejaké 2 roky a potom to naberie tie správne grády!
no tak ja poznám dievčatá ktoré už v 13 mali sex,takže to že sa ti páči chaalan dáky a že by si s ním chcela chodiť je uplne v pohode..a ak si si všimla aspon trosku zaujmu tak ho skus niekam zavolať alebo komunikácia,komunikácia to je doležite..ale ak na teba sere tak si ta nezasluzi ..
@mielikki a aj tak to malo nedostatok, lebo keď zabiť, zbaliť mi už bude prd platné lebo aj keby som ho zabalila ( čojaviem do celofánu) je mi to na ...., lebo by som ho neuniesla ( samozrejme to sa týka len maximálne čerstvých, alebo 1-3 dňových mŕtvol, potom keď z nich.. ubúda sú ľahší )
normálne o tom asi napíšem príručku ako sa tak pozerám, veď to sú celkom .... pomocné informácie!
@purenarcissism "vy terajšia mládež sa snažíte rýchlo dospieť" - mám depresie z toho, že na budúci rok mám 18 a vlastne všetko čo si napísala sa ma nejako netýka, ale mám 13 ročnú sestru aj kamarátky a absolútne si neviem predstaviť, že by sa hrali s bábikami príde mi to vtipné
@matushkaa vieš to sú podla mna také cicušky, čo sa snažia zbaliť krásavca, tak používajú efekty ako veľký výstrih, krátka sukňa.. a celkovo balenie mi príde blbé. Ved ked sa niekto navzájom chce a to uprimne, tak to príde aj bez balenia. ALebo sa mýlim?
OMG .. jednoducho .. pridem, kuknem, poviem, odideme obaja. chlap je tvoj prosty jednoduchy priam smiesny ... tak serte na taktiky a icte na to ... horsie ako nie to nebude
No, viem co to bolo v 13 chcieť nejakeho chlapca. Bola som z neho hotova lebo bol pekný ( to bolo ešte take detské zmyslanie) a ked si to tak nas5 premietam tak to bola taká blbosť teraz uz prezivam normalny pekny vztah, taký ako sa patrí a ide nám to pekne uz 7 mesiasov proste oplatí sa pockat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
2. princ, nozorozec, biele kone existuju len v rozpravkach
3. myslim, ze je fuk, kto ti co poradi, aj tak je tato velika lasocqua len o vzhlade..
@nixxina ďakujem za super radu
a ešte by som možno dodala - 4. dospieť
@lesush keď o teba nejaví záujem, tak na čo by si sa ním nechala oberať o čas....prídu iní a možno aj lepší...ale to príde až vtedy, keď budeš staršia...neboj
to zvysne 1% to tiez nedosiahne uuprnou snahou a konspiraciami, ale jednoducho len sledom priaznivych nahod.
inak... ak o teba nejaví záujem tak je zbytočné sa mu nasilu pchať do riti... a máš ešte celý život pred sebou... tak načo sa niekam ponáhľať?
vztahy nie su o baleni, o baleni je kurvenie.. vztah je o tom, ze prilezitost sa ti musi naskytnut sama, tu trosku funguje osudovost.. a je na tebe ci sa jej chopis alebo nie.. navyse ten vztah sa musi zakladat na ludskych hodnotach a nie na vzhlade.. niekedy je jednoducho lepsie pockat, kym sa ludom postupom ich veku a dospievania zmenia ich priority a hodnoty.. pockaj si do takych 16, 17, kto vie, mozno aj do 20 a uvidis, ze to, co sem pisem ma nieco do seba...
@lesush vieš ako ho zbaľ? buď sama sebou, lebo to je to jediné, čo sa mu môže páčiť nič iné zmyse nemá, ja som v živote nikoho nebalila, jednoducho sa zaľúbili do toho aká som (ževraj
Ale napríklad taká @popolcek by preferovala postup najprv zabiť, potom zbaliť
normálne o tom asi napíšem príručku ako sa tak pozerám, veď to sú celkom .... pomocné informácie!
tak potom jedine sánky - a hoci sa dajú použiť len v krátkom období, vtedy ti aspoň náklad dlhšie vydrží
Sice v dnesnej dobe je mozne vselico.
>ja chcem byt dlho este pannic, mam rad ked o mne nikdo nevie.