@azizi@2 veď atraktivita nie je len o vzhľade, podľa mňa zahŕňa aj osobnosť a celkové vyžarovanie. darmo bude niekto vyzerať ako grécky poloboh, keď je to vytretý hulvát.
@thunderstorm@3 myslela som, ze anketa bola cisto zamerana len na vzhlad. Naviac kazdemu je atraktivny niekto iny, niekto moze mat rad hanbliveho introverta a niekto prehnane sebavedomeho extroverta atd.
@thunderstorm@5 Tak ale mozu vzdy na sebe zapracovat, pokial si to uvedomuju. Osobnost sa sice zmenit neda, ale da sa aspon zapracovat na slabych strankach
@thunderstorm@7 Tak ale ono ked som pred rokmi videla nejake diely z Farmar hlada zenu a pod., nadobudla som pocit, ze pre niekoho moze byt atraktivny snad uplne kazdy
V závislosti od toho či by som cítil potrebu s niekým chodiť, by som na sebe buď pracoval aby som sa zatraktívnil pre mne atraktívne osoby, alebo žil spokojne sám naprosto neatraktívny
Ja si to nemusím ani predstavovať ale tak mal som už dve nejakým zázrakom a teda pre mňa určite boli atraktívne. Kebyže neboli, tak by som s nimi nebol.
ja som si vsimol, ze menej atraktivnym ludom sa casto pacia tiez menej atraktivni. akoby po2dome vedeli, v akej kategorii sa maju pohybovat. to mas ako s peniazmi... ked nezarabas majland, tiez sa v pohode uspokojis s volvom a nesnazis sa se3t na lamborghini
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov