Asi je to dosť blbé, ale v poslednom čase ma to dosť trápi... Proste, prežila som prázdniny medzi šťastnými párikmi, ktorým som už začala závidieť... Chýba mi niekto, kto by bol viac ako kamarát... A v tom je problém - bolo už pár takých, ktorý o mňa zako
viem, že mám toho ešte kopu pred sebov a preto nečakám nejaký vážny vzťah...len už už túžim po prvom chalanovi ktorý by ma obímal, túžim po prvom bozku... veľa mojich rovesníkov toto už dávno prežilo... a ja som nemala ešte ani len krátky letný románik nie žeby mi prekážalo že ostatný už toto prežili...len mi proste niečo také chýba...a dúfam že máš pravdu... snáď ma taký nájde...
@somegirl ani ja som este nic take nezazil a za mesiac mam 17..a by si sa ste cudovala, aky som pekny ...len zatial ma chceli iba take , ktore som ja nechcel...nechcem hocijaku
fuuha... to má trocha upokojilo... aspoň viem že nie som jediná ktorá sa nedá hneď prvému debilkovi čo hádže blbé poznámky a čaká na niekoho čo za to stojí ...ale aj keď sa taký nájde, snáď ho neodplaším...ale ako povedala bezi, ak bude o mňa stáť nebude mu to prekážať...aspoň dúfam...
Chápeš...stačí mi dať najavo že sa mi páči, a že má u mňa šancu... a keď sa mu budem aj ja páčiť a bude chcieť prehodiť so mnou pár slov tak ja nespanikárim... áno... toto je zatiaľ môj ideál..
vsetko co robis je v pohode len ten usmev musi byt jemny lebo mne sa to stava dost casto jednoducho stale ze sa na mna usmievaju ale s tým usmevom to dost prehánaju staci jemný usmev a tych co to odradilo su idioty nic si s toho nerob takých je na svete dost vela ,,skusenosti,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
takto!!!
Máš 14 - máš čas...všetko ťa ešte len čaká!
viem, že mám toho ešte kopu pred sebov a preto nečakám nejaký vážny vzťah...len už už túžim po prvom chalanovi ktorý by ma obímal, túžim po prvom bozku... veľa mojich rovesníkov toto už dávno prežilo... a ja som nemala ešte ani len krátky letný románik nie žeby mi prekážalo že ostatný už toto prežili...len mi proste niečo také chýba...a dúfam že máš pravdu... snáď ma taký nájde...
a inak v tvojom veku som ani nesnivala o tom, že by o mňa niekto mal záujem veeela šťastia
fuuha... to má trocha upokojilo... aspoň viem že nie som jediná ktorá sa nedá hneď prvému debilkovi čo hádže blbé poznámky a čaká na niekoho čo za to stojí ...ale aj keď sa taký nájde, snáď ho neodplaším...ale ako povedala bezi, ak bude o mňa stáť nebude mu to prekážať...aspoň dúfam...
Chápeš...stačí mi dať najavo že sa mi páči, a že má u mňa šancu... a keď sa mu budem aj ja páčiť a bude chcieť prehodiť so mnou pár slov tak ja nespanikárim... áno... toto je zatiaľ môj ideál..
Ale vsetko sa moze stat , teba mozno mali aj v 15