Ahojte, zase sem pribudne len ďalší spam, v živote som si nemyslela, že budem takto hľadať pomoc o chlapoch, ale už som zúfalá. Takže, môj problém je v tom, že mám jedného strašne dobrého kamaráta zo strednej. 4 roky sme boli iba kamaráti, ale ja som si t
Ja som za to, aby si pred nim vysla s pravdou vonku. Najdes tu urcite niekolko komentov o tom, ako si radsej udrzat kamarata, ako mozno o neho prist ale kto nic neriskuje, nic neziska. Takze az budete spolu, skus mu to vsetko povedat a uvidis, ako bude reagovat. Alebo to zisti nepriamo cez jeho znamych atd.
@andrewei pozvi ho von, ked je hanblivy a celkovo toto vsetko co pises, tak urcite nespravi prvy krok aj keby ma zaujem, normalne ho pobozkaj to bude najlepsie znamenie sa pohnut dopredu
@andrewei ked sa velmi bojis a myslis, ze by si bola prilis roztrasena, napis si to napriklad doma v klude na list a ten mu odovzdaj. Ja som to riesil podobne ale z toho dovodu, lebo som nemal moznost byt s nou par dalsich dni, a bolo to v pohode.
Zavolaj ho von na prechádzku, tam ho objím a povedz mu, že ho máš rada, teda, že ho ľúbiš. Jemu sa to bude páčiť určite, teda mne by sa to páčilo, no a potom uvidíš jeho reakciu, či ste si súdení. Len sa neboj, smelo do toho
Ak by ťa aj odmietol tak pochybujem že prestanete byť kvôli tomu kamaráti. Jediné čo sa zmení bude že to bude vedieť, nič viac. Čiže nemáš čo stratiť a použi ľubovolnú cestu ako mu to povedať. Opakujem povedať, Písať to cez net bo čo tak to by ma porazilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Odmietnuť ťa môže - ak počítaš s tým, že sa to nemôže stať tak to ani neskúšaj!
Inak @11 .. normálne mu povedz čo máš na srdci a nerieš veci okolo toho...
@andrewei vela stastia!