No takže ako mám zbaliť zadané chalana?..Poznám ho ale krátko asi také 2-3 týždne. Je to cašník s jednej kaviarne kde som poslednú dobu začala chodiť častejšie.. zo začiatku sme sa na seba len pozerali a usmievali.. no neskor sa mi prihovoril a dohodli s
s najvacsou pravdepodobnostou je to chuj a iba to hra na dve strany, aby mohol sexovat, kedy sa mu bude chciet, vykasli sa nanho a radsej si uzi zivot na intraku
Ale ja viem že mu nejde iba o jebanie.. nikdy na to nanarážal a predsta sme boli opitý.. nebolo to vobec plánované.. len ja chcem vediet jako ho mám zbalit.. lebo šák mi šeci hovorili ze uz aj predtým o mne básnil tak nvm potom no..
Ale kokos. vy nechapete ze to vobec nebolo len otom?..furt spolu flirtujeme a tak.. proste stou holkou sa naozaj háda.. sak my aj ukázal jeho smsky. tak viem nie?
@nicolkaa Ty prosím ťa sa nauč čítať ! vobec nechcela vedeť či je štetka či nie ! chcela vedieť ,,ako zbaliť chalana,, na tvoje sporsté pripomienky nemá nikto čas ani záujem ! A štetka ? Pozri sa do zrkadla a povedz si to sebe moja ! Koho ty chceš kopať do hlavy ti jednu najebem a možno dostaneš rozum lebo toto neni normalne ! sa tu ujebavaš jak postihnutá ! pár ludi tu povedalo dobre ale ostatné komenty ? skuste ju chápať a vžiť sa , hráte sa tu na velkých bossov !
fu...úprimne? na čom chceš stavať taký vzťah? skús porozmýšľať o tom, o čom vlastne má vzťah byť. zdá sa ti normálne, že chodí s jednou holkou a pritom sa stretával s tebou? naozaj by si chcela takého človeka?
nechcem ťa uraziť,ani sa hrať na múdru...ale podľa mňa si spravila veľkú hlúposť a ja osobne by som v tomto prípade o žiadnom vzťahu ani neuvažovala....skús si vážiť samu seba.
Lenže ja knemu niečo cítim..a zdá sa mi že aj on ku mne.. len je mrte náladový.. a stou holkou sa nevie roziist lebo je to kamaratova sestra.. proste este potrebuje asi na to cass.. abo neviem. NEvedela som źe je tak vela primitývnych ludi jak ste vy.. asi neviete čo je to láska a to je dosť úbohé...
Asi viem najlepsie co knemu citim. nemyslíš?.. je rozdiel niekoho lúbiť a niekoho milovať.. milovat mozes az po urcitej dobe.. ale luubit mozes už po krátkom čase...
@nikus4785 milovat a lubit je to iste....a oboje sa da az po dlhsom case, teraz si max. zamilovana....a naivna....kebyze sa chce rozist, uz to davno urobi (ta kamosova sestra je dobra vyhovorka...halooo...sa cudujem, ze niekto na nieco take naleti
Aha okay, laska je nechat sa namotat na zadaneho chlapa, ktory si upravi realitu tak vyhodne, ze to vyzera, ze TY si jeho zachrankyna s eskom na hrudi, pojebe ta, potom sa k tebe sprava podla toho ci ma v ten den si chut zajebat, a ty si naivne myslis, ze prenho nieco znamenas, lebo povedat kamaratom, ze dobre vyzeras. To, ze na sex nenarazal, neznamena, ze mu o to neslo, len hlupak by narazal na sex, ked jasne citi, ze to baba chce a on hra kartu nestastneho vztahu, v ktorom su same hadky. Nauc sa sebareflexii.
Taký kokot neni... ježiš vy ste šeci jebnutý kde žijete?.. v nejakej americkom seriali ci co?.. realita je inaa.. teda aspon u mna a uneho.. Nikto neni becitný kokot.. a nepovedal ze sa mu pacim vzorovo..alei nak joj.. dobre uz to tu nerozoberajte lebo asi nikto neviem pochopit tak jak to je...
tá výhovorka je asi najhoršie čo mohlo byť ak by bol aj on do teba "zalúbený" až po uši tak sa s nou rozíde a takúto vec nerieši, nechápem len jedno prečo tu nadávaš na tých ludí chcela si vedieť názor a že to nebolo plánované keby nebol fas tak to nespraví. Počítaj s tým, že ak to spravil jej spraví to aj tebe a popritom intráku no mne by asi vadilo kebyže som na tvojom mieste a cicme sa so svojou frajerkou, ktorú nemá rád. Jediný kto by sa tu mal uvedomiť si ty. Skús sa na neho vykašlať a uvidíš čo spraví. Alebo mu daj na výber. No ja by som ho ocikala z múrika...
@andegor hej aj mňa to napadlo potom.. .....@nikus4875 si sa vyjadrila, že ľúbiť nie je to isté ako milovať, to je blbosť, obidve sú to slová, ktoré vyjadrujú ten zaujímavý pocit človeka, t.j. lásku...ja osobne používam slovo ľúbiť, lebo znie krajšie.....okeej ja viem, že sa nevyjadrujem k téme, ale toto mi proste zabilo do očí..
Už len pri tom názve ´ako zbaliť ZADANÉHO chalana´ som si povedala, že si to nebudem radšej ani čítať... ale, potom mi to nedalo, tak som si to prečítala a dievča ... smejem sa na tebe. Na tom, ako si naivná a na tom, aká si štetka, čo sa vyspí s chalanom aj napriek tomu, že vie, že už niekoho má. A hahahahaha vieš čo ? On ťa len využil a to, čo ti tvrdil o jeho dievčati, hovoril pravdepodobne každej pred tebou, a každej po tebe. Ak by si bola teraz s ním, tak by tebe robil to isté.. čiže by sa vyspal s hociktorou, ktorá by na neho zažmurkala.
Vyhovuje mu to takto, proste mat dve... resp teba vyuzit...
stacilo mi raz pocut nieco na styl "vies, spominal som ake to bolo vtedy kedysi.. a chybas mi... som si ce este s nou, ale uz sa len hadame, nedavam tomu vela casu, a este ked som znova videl teba..." to su len take jebnute recicky, doteraz us stastni jak blchy
@nikus4785 Bola som svedkom takejto situácie. Rozhádaný párik a do toho tretí človek (mne blízky), ktorý sa nanešťastie dosť akčne zamiloval. Skrátim to natoľko, že "ten tretí" vďaka tomuto prešiel niekoľkými naozaj depresívnymi obdobiami, kedy mi bolo do plaču, keď som to videla/počula. Trvalo viac než rok, než sa reálne "rozhádaný párik" rozišiel a ak by si predpokladala, že potom si tí dvaja padli do náručia a boli šťastní až kým nepomreli - tak by to bol nesprávny predpoklad - prakticky dodnes pokračuje to isté, aj s tými depresívnymi obdobiami, akurát v tom už nie je ten podvádzaný partner. A celkom ma mrzí, že ten mne blízky človek ešte stále úplne nepochopil, že je len využívaný a že keď zase ako hračka omrzí, bude poslaný do čerta...
"Som s ňou len preto, že je to kamarátova sestra" - tak to už je ale aká výhovorka...
Mlátila by som takých ľudí, ruky preč od neho, označiť ho v telefóne ako "nedvíhať!!!" a vyhýbať sa zdiaľky podniku, v ktorom pracuje. Prípadne zablokovať jeho číslo na mobile úplne.
No nebudem ta sudit nemam nato právo, nepoznáme sa. Ale keď sa to už raz stalo tak sa to neodstane ale ser naňho a choď si vlastnou cestou. A do budúcna si najprv over s kým máš tu česť.
Využil ťa Chcel sa s tebou len vyspať a ty si mu to po krátkej dobe umožnila. Ani sa nemusel veľmi snažiť ...., ale určite nie si jedninná, vieč koľko báb chodi do tej kaviarne, určite to skúšal aj na iné a ty si mu podľahla keby chcel mať s tebou niečo vie tak sa rozíde s tou frajerkou ešte predtým ako ste sa začali schádzať., to že ju podvádzal tiež svedčí o jeho charaktere, takže si si mohla domyslieť čo je to za človeka ... no smola, život ide dalej a nebuď taká naivná dievča
@nicolkaa fakt ti príde inteligentné nazvať štetkou babu, ktorá sa proste len vyspala s chalanom ktorý sa jej páči? a chcieť ju "nakopať do hlavy".. to mi príde ako keby si ty mala nejaký problém a toto v tebe vzbudilo skrytú agresivitu alebo ja neviem..
@nikus4785 ja ti tu nebudem pisat ze si stetka alebo blba alebo co lebo no...kazdy podla svojho svedomia ale by som ti odporucila sa trosku vcitit to koze tej jeho cajocky,nemyslis ze si mysli to iste co ty ? ze je to ta jeho laska,nemyslis ze jej hovori to iste co tebe? ..nebude ti predsa rozpravat o nej nic pekne,radsej ti povie ze sa hadaju,ze im to neklape aby to mal s tebou jednoduchsie...aj ked je jasne ze si zamilovana az po usi,ale sem si si zrejme prisla pre rady tak to je ta moja ..mas 17 a okolo seba kopu chalanov tak len otvor oci a skus si lepsie vybrat
@h8u skrytú agresivitu? nemám žiadny problém, proste som si to celé prečítala a keby mi toto isté povie či cudzí človek alebo kamoška, poviem jej to isté, radiť sa mi na takéto sračky nechce a chcela som vyjadriť, čo si o tom myslím nech si spí každý s kým chce, ale bez toho, aby niekoho podvádzali, takto je bohužiaľ štetka či ona či on (v mojich očiach, podľa môjho názoru)
Jezis maria ty si sa nechala zneuzit nejakym sviniarom to ze sa nateba usmeje to nieje as take dvolezite a vobec povedal ti ci sa mu pacis?? A aj ked uz je zadany a hada sa stou svojou .... Tak doteba toho nic..... zbitocne si sa nechala pretiahnut
@nikus4785 Nečital som to celé ale mne sa stalo to iste no stalo ešte sa to deje len nie s mužom samozrejme zo zenu ona ma frajera ale chce sa snim rozisť a ja sa toho nomožem dočkať boli sme aj vonku spolu no bolo to fajn.... Uplne setko co si ti opisala len ja som sa snu nevyspal
No ved ja viem ale vobec ako moze vediet ze si znej nerobi srandu? povedal jej aspon ze sa mu paci? to nieje nic ked sa nanu iba usmeje ale nic v zlom ja nechcem nikoho urazat oki ale vazne nemislela by som si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
+ si štetka kopala by som ťa do hlavy
viem, som naivná...
Pockaj kym (ak) sa rozijde a potom konaj.. Ale asi skor to co napisala @purenarcissism ale tak ti treba (ak je to tak) ked sa pchas zadanemu
to sa vyspis s kazdym chalanom co sa na teba usmeje? dost ubohe.. s tebou by som urcite nic nechcel mat..
hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahha no
bohužiaľ tvoj prípad...
Poznám ho ale krátko asi také 2-3 týždne
cašník s jednej kaviarne
sa mi prihovoril a dohodli sme sa že pojdeme von
Tak sme išli pár krát von
je s nou len kvoli tomu že je to kamaratova sestra
sú spolu len 2 mesiace
sa furt hádaju.
pili sme no a skončilo to tak že sme sa spolu vyspali
nadruhý den som ho videla vmeste
Neviem čo mám odneho čakať..
Myslela som si že nás to posunie nejako dalej
Chcem byť sním ale neviem ako
takze by sme sa videli len cez víkendy
nechcem sa mu zas vtierkať.
Povedal mi že nato že sa poznáme tak krátko si ma velmi oblúbil
kamaratom povedal ze sa mu mrte páčim
A na druhý den bol zas iný
do kedy mám čakať?.. bo toho času už vela nemám
čo je to dnes za svet...
nechcem ťa uraziť,ani sa hrať na múdru...ale podľa mňa si spravila veľkú hlúposť a ja osobne by som v tomto prípade o žiadnom vzťahu ani neuvažovala....skús si vážiť samu seba.
Neverila by som, že človek v Tvojom veku je tak pribrzdený.
Tak len, že láska neni pocit ale rozhodnutie...
Môžeš sa hanbiť.
@1 , @3
+
Presne kvôli štetkám ako si ty, sa jebe väčšina vzťahov.
stacilo mi raz pocut nieco na styl "vies, spominal som ake to bolo vtedy kedysi.. a chybas mi... som si ce este s nou, ale uz sa len hadame, nedavam tomu vela casu, a este ked som znova videl teba..." to su len take jebnute recicky, doteraz us stastni jak blchy
No, jednoducho, bez od neho co najdalej
akoze...MADE MY DAY
"Som s ňou len preto, že je to kamarátova sestra" - tak to už je ale aká výhovorka...
Mlátila by som takých ľudí, ruky preč od neho, označiť ho v telefóne ako "nedvíhať!!!" a vyhýbať sa zdiaľky podniku, v ktorom pracuje. Prípadne zablokovať jeho číslo na mobile úplne.
Naozaj. Zdrhaj kým sa dá...
jednoducho a efektivne zhodnotena situacia... a navyse je to aj efektne a vtipne
Nehaj ho
ľudia nemajú už žiadnu dôstojnosť ....
filip
je naivné si myslieť že opustí svoju priatelku len preto že ste sa spolu vyspali, aj keď sa hádajú... to nič neznamená...
ale podla mna ty sa cez to raz dva dostaneš
akože keď muž pretiahne holku tak ona to robí z donutenia alebo ako si to myslela... veď ona si to určite užívala tak isto ako on...
OMG...