Išla som do jednej reštiky pekne som pozdravila spýtala sa čašníčky či niekoho nehľadajú na brigádu,povedala mi že teraz nie ,ja som jej povedala tak dakujem ,keby ste niekoho hladali tu je moj zivotopis .
@komplexka nabuduce si zavolaj veducu a nepytaj sa na pracu toho komu to miesto ohrozis a dalsia rada,ani kamaratke nehovor,ze mas o danu pracu zaujem..
a osobne..hm..este som to neskusal ..ale cez net mi to vzdy vyslo..klop klop..
zly napad pytat sa na volne pracovne miesto, nekompetentnej osoby, radoveho zamestnanca, ci brigadnika ... a ak ta vnima ako hrozbu ... o to viac bude mat dovod ti zakyvat
Najst na prevadzke niekoho z vedenia, najdes malokedy. Odchod je riesenie setriace casom. Aspon si z teba nebudu zamestnanci, robit sprtouchlata a nebudu ti rozpravat rozpravky. Obcas byva meno veduceho prevadzky na dverach, treba ho vyuzit, volat a pytat si tu osobu. Vacsinou nikde nikoho nepotrebuju, takze je na tebe presvedcit ich o opaku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a osobne..hm..este som to neskusal ..ale cez net mi to vzdy vyslo..klop klop..
@matheusko ja viem ,ale mala som odist ?