Takze...serusky vsetkym noo mam taky maly dost velky problemik tohoto roku som sa sopznala s jednym chalanom chodi na moju skolu...je fakt super a veelmi sa mi paci ale hacik je v tom..ze si asi tak nanjvys pozdravime...a sem tam prehodime n
hmm, bojis sa, ze ta odmietne? A co ak on sa boji toho isteho, ze ho ty odmietnes?
Vsak normalne zajdi za nim prehovor s nim apr viet ako sa ma co ma noveho ci ma dake plany trebarz aj na vykend v piatok a co mieni robit ak nema ziadne plany. ako si ho vyplni a ak by mal zaujem, tak by sa s tebou mohol niekde prejst po priapde ist na caj a nie je problem. A urcite ho nevyplasis.
urcite ho najekym pozvanim niekam na rande nevyplasis podla mna bude skor rad ja som tiez byvala hanbliva kedysi nastastie je to za mnou ale hanblivi ma skor odpudzuju ale vsak 100 ludi 100 chuti...
myslim ze ak je tichsi tak by si sa mala ujat aktivity ty ..nie zhurta ale isto ty...pozvi ho dakam von ..alebo pre zaciatok si od neho len v rozhovore vypytaj ICQ..a potom si piste dva tri dni a potom ho nenapadne pozvi von ..sak premyslaj ono je milion moznosti ako ho dostanes von...a isto neodmietne
ahaa,ved zacnete napriklad na nete kecat, tam sa urco nejak rozkeca...a potom nadhod nieco take akoze "ides vecer von?" a on povie "jo,idem" a ty poves" to je nahodicka,aj ja tam idem,tak sa tam vidime"...a uz to je... ...aebo proste nieco podobnee...zazila som rovnakou situaciu...fakt...len treba spravit nejaky ten prvy krok,ked sa k tomu chalan nema...nic zlozite...
Ja by som si s hanblivym chalanom nezacinala, ak urobis prvy krok v tomto, budes ho robit uz vo vsetkom. Viem o com hovorim. Aspon v mojom pripade som vo vztahu len davala a nic som si z neho neodniesla. Zato on sa vela naucil ...
@voltage@8 takze si spokojna, co si spravila ano? Dodala si mu silu skusenost. vsak kazdy a musi na niecom naucit. Kazdy je urc. sposobom hamblivy, dostane sa do "extazi" a nauci sa vela I ked musim uznat, ze takto bude potom musiet asi robit krok vo vsetkom. Vsak chlapec nebdue vedeit co si voci nej moze dovolit, take to vsetko necha len a len na nej aby nieco nedojebal.
hm,moja kamaraka mala taky problem...mno a tak mu na valentina hodila do skrinky v skole listocek,ze nech jej napise na nte a tak... mno napisal jej,ale jej povedal,sry,nie.. hm ale tak ty to skusit mozes,ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Vsak normalne zajdi za nim prehovor s nim apr viet ako sa ma co ma noveho ci ma dake plany trebarz aj na vykend v piatok a co mieni robit ak nema ziadne plany. ako si ho vyplni a ak by mal zaujem, tak by sa s tebou mohol niekde prejst po priapde ist na caj a nie je problem. A urcite ho nevyplasis.
veľa šťastia
on: "jo,idem"
ty: "to je nahodicka,aj ja tam idem,tak sa tam vidime"
on: "no do pici, nevtieraj"
možno sa bude vyhovarať ked ho budeš chcieť niekam pozvat na čajik...
to poznám sak aj ja som taký