Ahojte ludkovia pocujte pred rokom som mala jedneho chalana ktoreho som strasne milovala aj on mna ..len neviem co sa stalo ale sme sa rozisli ..prestali komunikovat a podobne ..Ale teraz je to zase v poriadku stali sa z nas kamarati ..chodime vonku a tak
u nas to bolo podobne, a ked sme sa opat bavili /len u nas sme vedeli aj pricinu rozchodu/ tak sme si to vydiskutovali a chceli sme zostat kamarati /tak to malo byt/ ale nejako sme to nezvladli /ach ta pritazlivost/ a som už takmer dva roky stastna s nim.
proste to nejako nesil a nesnaz sa ho za kazdu cenu ziskat spat. budte kamarati a mozno sa to nejako same vyvinie.
keď chodíte spolu von a ste kamaráti a jemu to jedno a nejaví žiadne známky náklonnosti...asi ťa už nechce..
my sa tiež s priateľom rozišli s tým že budeme kamaráti..lenže na druhý deň ráno si uvedomil kto som a o čo prišiel a vôbec sme si nevedeli predstaviť byť iba kamaráti/ja som na to pristala len preto, aby som ho mala aspoň tak pri sebe../ tak sme sa na ďalší deň dali znova dokopy..
takže netlač na pílu..buď sa vyjadrí sám, alebo kašli na to..
nie, nerieš, rozišli ste sa, malo sa tak stať, viac to nerieš, odpútaj sa od tej myšlienky že ho chceš späť, je to tvoja minulosť, nech ťa už nezaujíma lebo ťa to stále v živote bude iba brzdiť, zabudni a choď ďalej ... si mladá , užívaj si života kým môžeš
podla mna si mysli, ze to ty si sa s nim rozisla, takze sa s nim skus o tom pozhovarat, mozno sa date zasa dohromady, ale ak ma už inu, tak kasli na to, ak sa mu ina paci, tak to nwm a premysli si to, mozno sa ti ani tak nepci ako hovoris a ostanes na pochybach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja som dal svojej bývalke oznamko a začali sme odrazu viac komunikovať a už to išlo. neviem či je to rovnake aj u teba
proste to nejako nesil a nesnaz sa ho za kazdu cenu ziskat spat. budte kamarati a mozno sa to nejako same vyvinie.
my sa tiež s priateľom rozišli s tým že budeme kamaráti..lenže na druhý deň ráno si uvedomil kto som a o čo prišiel a vôbec sme si nevedeli predstaviť byť iba kamaráti/ja som na to pristala len preto, aby som ho mala aspoň tak pri sebe../ tak sme sa na ďalší deň dali znova dokopy..
takže netlač na pílu..buď sa vyjadrí sám, alebo kašli na to..
@1 4
@1 6