vzájomné zdielanie so stránkami ktoré majú viac fanušikov ako ty... ale len o pár desiatok alebo stoviek... nečakaj že stránka s 50 000 fanušikmi bude zdielať takú čo ich má len 500
originálny obsah, viral vec.. a podobné čo sa zdieľa alebo pre nejakú komunitu a potom už len aby ti to lajkovali a komentovalo ináč to uvidí max. 3-5% ľudí tej stránky a to stráca význam...
ja som napr. vytvoril jednu viral fanpage a za prvý deň 3000
ono dost asi zalezi aj na obsahu tej stranky... a fanusikov si urcite neplat, lebo ti to budu lajkovat aj tak len daki zahranicni faggoti ktori nebudu mat mozno ani sajn co tam davas, ak to mas v slovencine... profka totiz platila reklamu jednemu festivalu co organizuje nasa skola a ja som bol na tej stranke admin a fakt to lajkovali len cinania a filipinci cize
@motorbreath dá sa nastaviť cielenie reklám, takže toto čo píšeš je vinou zle nastavenej reklamy, ja som napríklad za neceých 30€ získal cca 400 fanúšikov a tak ako som nastavil, zo Slovenska...
Ak nechceš platiť, treba mať zaujímavý obsah a virálne vecičky, ťažko povedať, keď neviem o čom stránka je. Dosť zaberajú vtipné obrázky, meme, zaujímavosti...väčšinou sa to dá dobre napasovať na takmer každú sféru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja som napr. vytvoril jednu viral fanpage a za prvý deň 3000
Ak nechceš platiť, treba mať zaujímavý obsah a virálne vecičky, ťažko povedať, keď neviem o čom stránka je. Dosť zaberajú vtipné obrázky, meme, zaujímavosti...väčšinou sa to dá dobre napasovať na takmer každú sféru.