no..taže ..potom ako dupneš na tail musiš vyskočiť washne čio najviac vieš posuneš nohu k nosu a hlawne prenes wahu..toe doležite..prenašať wahu lebo ja som furd akoby iba zdvihla nose a nič.. taže prenieť wahu naozaj doležite
10.dobre vysvetlene azda by som este doplnil ze pri padani treba dat vahu na prednu nohu aby ste rovno nezabrzdili a hlavne sa nebat a vyskocit co najvyssie...alebo ak sa to bojis robit na ceste skus to na trave...
no napisem ti taky lahky navod- napr. lavou nohou sa odrazas od zeme a pravu mas na borde v predu- cize pravou dopredu-
takze:
-lavu nohu polož na tail priblizne tak aby ti aspon kusok z botasky vytrcal za bord ( pri pripadnom smyku nepadnes na zem)
-pravú pred predné šroby cize cca do 3/4 dosky
-prikrcis sa (ohnes kolenaaa)
-dupnes lavou do tailu a zaroven ked uz dupes pravu tahaaš smerom dopredu cize tahas dosku hore
-lavu nohu sa uz po dupnuti snazis co najrychlejsie pritiahnut k telu(ako keby si si siel kvoknut vo vzduchu) cize sa ti obe nohy dostanu do jednej urovne a board sa ti pri predpokladanom silnom dupnuty vyskoceni a potiahnuti "nalepi" na nohy a potom uz len prekne dopadnut
-cize: prikrcis sa- dupnes- potiahnes- tahas(prikrrčas obe nohy k bruchu)- dopadnes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.youtube.com/results?search_...
je to tam pekne s komentarom
takze:
-lavu nohu polož na tail priblizne tak aby ti aspon kusok z botasky vytrcal za bord ( pri pripadnom smyku nepadnes na zem)
-pravú pred predné šroby cize cca do 3/4 dosky
-prikrcis sa (ohnes kolenaaa)
-dupnes lavou do tailu a zaroven ked uz dupes pravu tahaaš smerom dopredu cize tahas dosku hore
-lavu nohu sa uz po dupnuti snazis co najrychlejsie pritiahnut k telu(ako keby si si siel kvoknut vo vzduchu) cize sa ti obe nohy dostanu do jednej urovne a board sa ti pri predpokladanom silnom dupnuty vyskoceni a potiahnuti "nalepi" na nohy a potom uz len prekne dopadnut
-cize: prikrcis sa- dupnes- potiahnes- tahas(prikrrčas obe nohy k bruchu)- dopadnes