ja mam hrazdu doma a myslim si, ze dvihanim na harze pajas dakedy aj brusne svaltvo. Alebo si lahni na zem. nohy poloz no postel tak, ze nohy cize koleno bude zvierat pravy uhol. A potom telo dvihaj hore co najblissie to pojde. a takto so sprav na zaciatok 100 krat. ja som zvladol po tydni asi 250 brusakov ale to ma potom msueli s tej zeme dvihat
najlepsie je prednožovanie vo vise, alebo moja špecialitka....pripevni si aspon 5 kg závažie na členky(vlastne si tak spojíš nohy) a v ľahu zdvíhaj nohy(tak 45 stupňov) budeš mať také silné dolné svaly že.. ja som to prestala cvičiť lebo som mala potom moc velké bruško - také objemové..... nech sa darí
Najhorsia chyba zaciatcnikov a lama - chcu tehlicky. Tehlicky su to posledne co by si mal mat. Ja osobne brusaky cvicim len dopoctu zato intenzivne a tak ako vsetko na objem. Vykasli sa na tehli radsej naber velky hrudnik, biceps atd... ale ked fakt chces cvicit tak najlepsie su skracovacky si najdi na googli, brusaky na sikmej lavicke so zatazov tie fakt nemaju chybu ale aj ked si len lahnes na poset a zrobis 200 brusakov padnes mrtvy. ale takito trening je podla mna hlupost je to totiz rysovanie svalov brusnich ... a kedze najlepsie je najpr nabrat nejaky ich objem a az potom ich vyrysovat - zbavit sa tukov atd a docielit dokonaly vzhlad, Okrem toho povedzme si anrovinu ked ma clovek 5 tehliciek a nema ziaden hrudnik vyzera DOST SMIESNE ...
ja viem jaj sak aj dnes ze pome dakde ja ze nie a on ze take slovo nepoznam ale mne je trapne mu povedat ze mam krami on je taky nadrzanec a ze neboj co ti zajtra poronim...hh on je tuky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Najlepšie je podla mňa zdvíhanie nôh na hrazde a švihadlo.
Niečo zabrať musí
teraz v akcii za fakt dobru cenu!!
cha