Ahojte chcela by som sa spýtať ako zistím či moja kamaratka klame viem že ste neni žiadny veštci ale kamaratka sa proste hrá na chalana a je baba ako mám zistiť prečo klame alebo či to je pravda ?
Tiež mám kamarátku ale tá sa !chce! stať chalanom má k tomu svoje dôvody, ktoré ja síce nechápem, ale neriešim to. Ak je to tvoje skutočná kamarátka tak ti to vysvetlí (podľa mňa . V každom prípade, ak je to nejaký extrémny prípad tak sa jej spýtaj, ale, ak nie tak nechaj tomu voľný priebeh (možno len nemá odvahu ti to povedať v tom prípade treba trochu postrčiť). Dúfam že som ťa pochopil a ti pomohol .
@wewik ked je zena a hra sa na muza, a aj prezlieka sa a podobne? lebo ked ano tak to je o niecom inom potom a nie o klamstve v minulosti sa to bralo ako choroba ale teraz uz to je take beznejsie
spolužiačka bola síce o trošku mladšia, ale tiež sa istý ročník hrala na chlapca...nosila zásadne len nakrátko ostrihané vlasy, len nohavice...z výzoru celý chalan...no a kým sme sa dostali do deviny, prišiel istý zlom, objavila v sebe ženu a začala sa pre istotu obliekať ako štetka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov