@krutafunebracka zatial nevymysleli ako to napraviť, iba ak niekomu odrezať a tebe naoperovať ked uz operacia tak celková nie? DD a bude z teba transexual jak vysity
inak k téme... ako to zistiť? no chytíš pipík do ruky a priložiš k nemu pravítko... ak je krivý tak si zožeň šiaci meter a zisti veľkosť...
ak chceš ale presnú veľkosť pipíka mala by si merať pri 22 stupňovej teplote... lebo pipík sa mení v závislosti od okolitej teploty.
Tak pri presnom meraní pipíka položíš pipík na rovný papier a zaškrtneš ceruzkou čiarku kde začína a kde končí. potom to zmeriaš pravítkom.
Tu nastáva dilema kde vlastne ten pipík začína. Je to dosť ťažké určiť pretože ak položíme pipík na papier ako môžme vedieť či na papieri nie sú aj vajíčka... preto si myslím, že žiadne meranie nemôže byť úplne presné...
ďalšou metódou merania pipíka je za pomoci meracích kliešti len tam by som si dával pozor aby si to veľmi nestiahla lebo je tu možnosť odstrihnutia pipíka a to by sa tvojmu priateľovi nepáčilo...
Poprípade ak máš doma výskumné laboratórium mohla by si popracovať na laserovom merači pipíka to by mohlo byť teoreticky presné
ale ako merať zakrivený pipík tak to neviem... sú na to vzorce v matematike ale ja si už fakt nespomínam... prepáč...
@krutafunebracka ....myslíš Lady gagu???....tú pitchu vyjebanú? tú kurvu tučnú?....ak myslíš tú! tú trápnu "speváčku" tak to máš pravdu kam sa na teba hrabe šak to je piča čo vyšla s jedným songom a už o nej nikto nebude počuť to su tie jednomesačné hviezdy
@kat rozdvojena osobnost ,pozeral v tv muza a stal sa zenou,na otazku preco si zena ?lebo si to myslím ze som zena ,bolo mi z toho na grc Ja si myslim ze cez den je chlap v noci zena lebo ho nikto nevidí
@krutafunebracka preboha takuto vec riesit na birdzi, kde ti deti poradia same kraviny......mala by si siahnut po odbornej literature ktora sa zaobera danou problematikou.....odporucam knihu Mam penis, co s nim? od V.I.Penisovova alebo Penis, najlepsi priatel cloveka od uznavaneho americkeho psychologa Roberta McDicka (rozsiahla publikacia s nadhernymi ilustraciami, ku ktorej dostanes navyse roztok a handricku na cistenie penisu).....snad som pomohol, viac uz neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
skús lupou...
(Inač by ma zaujímalo, či sa dá čo najpresnejšie odmerať klitoris a či to už nejaká aj skúšala.
@krutenanaberacka co si urobil(a) preto, aby ti narastol?
klitoris som si ešte nemerala, nerobilo by sa to ľahšie vo dvojici? :p
inak kedy si prehodíš toho 24ročného mladého muža?nikdy že?
» www.ed-sim.com/en/home?r=clito...
@9 Nie.
@hangtime11
Ale netvrdím, že taký pocit mám, jasné?!
@13 idú na to zhurta
- To som nečakala, že to vyzerá až tak.
- sak take mas tak jak nevjedzela ??
- *TIRED* Nikdy som si nerobila toho prierez radšej. A ani neplánujem.
krutufunebracku chcem vidieť naživo a myslím to vážne
inak k téme... ako to zistiť? no chytíš pipík do ruky a priložiš k nemu pravítko... ak je krivý tak si zožeň šiaci meter a zisti veľkosť...
ak chceš ale presnú veľkosť pipíka mala by si merať pri 22 stupňovej teplote... lebo pipík sa mení v závislosti od okolitej teploty.
Tak pri presnom meraní pipíka položíš pipík na rovný papier a zaškrtneš ceruzkou čiarku kde začína a kde končí. potom to zmeriaš pravítkom.
Tu nastáva dilema kde vlastne ten pipík začína. Je to dosť ťažké určiť pretože ak položíme pipík na papier ako môžme vedieť či na papieri nie sú aj vajíčka... preto si myslím, že žiadne meranie nemôže byť úplne presné...
ďalšou metódou merania pipíka je za pomoci meracích kliešti len tam by som si dával pozor aby si to veľmi nestiahla lebo je tu možnosť odstrihnutia pipíka a to by sa tvojmu priateľovi nepáčilo...
Poprípade ak máš doma výskumné laboratórium mohla by si popracovať na laserovom merači pipíka to by mohlo byť teoreticky presné
ale ako merať zakrivený pipík tak to neviem... sú na to vzorce v matematike ale ja si už fakt nespomínam... prepáč...
dúfam, že som pomohol
zober cólštok a meriaš DDD
Btw, vajcá zatiaľ nemám.
@mcmatej Ďakujem za kompliment, ale žiaľ nie. (Ale kam sa na mňa hrabe nejaká Gága.
@reddwarf55555 Nemôžem.
a pošli prosíííím fotku nebuď taká zlá
2.Natoč 24 hodinové video.
3.Zrýchli (ako v dokumentoch, keď rastú kvety, alebo v telenovelách, keď sa preháňajú mraky).
4.Prežeň to cez ten program, ktorý odmeriava a porovnáva skutočné rozmery/uhly nasnímaných objektov (neviem tomu prísť na meno).
„Nový názor v tvojom odkazovači!
Uživateľ: Levicok pridal odkaz s takýmto textom:
- - -
TY VADNY KOKOT UTIEC
- - - “
jj u nás tuším nie ale v čechách hej,ale nejsom si na stofku istá
To už by som šla radšej niekde ešte západnejšie. Ale nie moc, z Európy neodídem.