Ked sa mesiac nesprchujes, neholis, nemenis oblecenie a 30ty den za tebou pride dotycna osoba a povie ti "smrdis ako mrtve deti ty chlpaty neandertalec, ale ja ta milujem, aka si"
ešte sa nechceš spýtať, ako zistíš, že ti treba ísť na wc? Jednoducho dievča, ten človek sa k tebe správa inak, poprípade sa ho skús spýtať, pomôže ti to viac ako písať nezmyselné fóra na birdzi Alebo, ja keď som bola kinderko (lepšie povedané menšie kinderko), tak sme posielali "špiónov" Ale to bol tak prvý stupeň No skús Jednoducho nech sa ho niekto nenápadne spýta Alebo si zahrajte nejakú hru, kde to nenápadne zistíš Dačo vymyslíš Ale celkovo, takéto blbosti sme robili na prvom stupni, neviem ako u vás No možno pomôže
No podla toho naco to chces vediet, ak sa tebe niekto paci co predpokladam a chces vediet ci sa aj ty pacis jemu tak prejavi mozu byt rozne, napr. ze furt po tebe pozera ked ta zbada na skaredu staci niekedy jeden pohlad , ale ak chces vediet ci si pekna? tak ano si a uz mas hned jeden prejav odo mna.
ak je to nejaký namyslený bieberovský oný vo farebných gatiach, tak ti bude pravdepodobne lajkovať fotky.. ak niekto s polonahými fotkami v zrkadle, teda odvážnejší, tak ti to napíše narovinu a tí normálny, ktorí sa páčia tebe.. to nikdy nevieš, sú nevypočitateľní.. (vlastná skúsenosť všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
tak sa pytam teba
spýtaj sa toho, u koho chceš vedieť, či sa mu páčiš
Ale myslim si, ze ked to pride, poznas to aj sama.
A mala by si sa hlavne sebe!
tak to uz ano,dievca. skus zajst do kniznice a najdi si nejaku prirucku pre mladych svistov. urcite tam bude presny popis toho, co potrebujes
A nikto tomu neverí