Ahoj ludia ,obraciam sa na Vas s chulostivejsim problemom...Uz asi 2 tyzdne mi meska menzes a preto som uz zacala premyslat aj nad tou moznostou ,ze som tehotna.Chcela som sa ,ale opytat ci nepoznate sposob akym by som nato mohla prist este pred urobim te
bazálna teplota sa zmení (zmeraj si teplotu tam dolu), zväčší sa maternica (dá sa zistiť aj samovyšetrením), začnú sa zväčšovať prsia, tmavnúť bradavky....
alebo si sprav test, alebo odber krvi , alebo sono...
Sprav si test! Môžeme ti tu vymenovať neviemkoľko príznakov a ty si potom vsugeruješ aj to, že ti po dvoch týždňoch rastie brucho a máš chuť na kyslé uhorky...
teraz važne: ak si mala nechraneny sex, je asi velka pravdepodobnosť, že si tehotna.. inak ten test+ gynekolog budu najspolahlivejši, u každeho sa asi tehotenstvo može prejavovať inak, nemusiš mať take iste priznaky ako ina žena
dá sa to zistiť hmatom krčka maternice, po oplodnení má krčok zhruba 3 cm je zatvorený a vyplnený tzv. hlienovou zátkou, tiež by bol stvrdnutý...
ďalší spôsob je meraním bazalnej teploty ktorá sa meria vždy ráno než vstaneš z postele, pred ovuláciou teplota tela je tuším 36,5 C, po ovulácii sa zvišuje o 0,2 až 0,4C a ak máš po ovulácii zvýšenú teplotu počas 18dní a viac je velká pravdepodobnosť že si tehotná...
@leilla Tak ja neviem odkiaľ vzali to,že je taká možnosť,keď som všade zaškrtla nie, dala som iba,že mám bolesti hlavy v poslednej dobe a možno ešte jedno áno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@hoperpohroma Neverila by som ničomu takémuto za 1€.
alebo si sprav test, alebo odber krvi , alebo sono...
try this: » www.babyzone.com/pregnancy/am-i-...
Ď.
no, práve som si spravila test
vyšlo mi, že mám výrazné príznaky tehotenstva ale nie sú rozhodujúce
aaaaa... i can ake another quiz! - am i having twins? -
nevieš sexovať s ochranou?!
teraz važne: ak si mala nechraneny sex, je asi velka pravdepodobnosť, že si tehotna.. inak ten test+ gynekolog budu najspolahlivejši, u každeho sa asi tehotenstvo može prejavovať inak, nemusiš mať take iste priznaky ako ina žena
tak? budú dvojičky?
... inak tehotná môžeš byť iba pokial si pi*a
šak počkaj, tebe raz vyjde výsledok, aký nechceš...
tak mne vyšlo, že mám minimálnu šancu byť tehotná ale nemám sa vzdávať a mám to skúšať ďalej
dá sa to zistiť hmatom krčka maternice, po oplodnení má krčok zhruba 3 cm je zatvorený a vyplnený tzv. hlienovou zátkou, tiež by bol stvrdnutý...
ďalší spôsob je meraním bazalnej teploty ktorá sa meria vždy ráno než vstaneš z postele, pred ovuláciou teplota tela je tuším 36,5 C, po ovulácii sa zvišuje o 0,2 až 0,4C a ak máš po ovulácii zvýšenú teplotu počas 18dní a viac je velká pravdepodobnosť že si tehotná...
inak som si pri niektorých možnostiach myslela, že mi vyjde niečo v zmysle "nie si tehotná, ale umieraš na xy chorobu"...
uvažovali s tým, že sa snažíš oklamať seba samú...
s tým ti neporadím, na to nemajú kvíz
budem trhať margarétky- som? nie som? som? nie som? jestvujem vôbec
tak určite že by sa to dalo onlajn zistiť aj na 100%... ale chceš si močiť na notebook?