Ako zistím že je ten pravý s ktorým by som si mala založiť vzťah ?????
No ja na to fakt neviem prísť.....mam si viac všímať ako sa s ním cítim, aký je pekný, alebo kolko toho máme spoločného? pridajte pjosím svoje názory pomôžete mi !!!!!!!!
ASik sa anjprv pozriem v akom sa narodil znamení, ake su jeho hobby, v akej spoločnosti je s kym sa najviac zdržiava či fajčí pije, a potom an tie ostatné dôležité veci
Urcite je dolezite, ako spolu vychadzate, ci sa navzajom doplnate, verite si, lubite sa a ci obidvaja mate pocit, ze chcete byt spolu az do konca zivota.. Ale na to mas este v podstate cas, si mlada, takze vsimat si hlavne vase vzajomne city atd. Krasa je ozaj druhorada...
to majlos: juj ty si! .D, nechcem takto vyzerať , ale fajn, ze sa ovladas, to je dôlezite, ver, ze ja tiez dakedy tu chytam porazky ake temy su, ale ...razdvatri ovlaadat sa, razdvatri ovlaaadat sa...a stale dokola...musime mysliet aj na tych, ktorí su dotkliví a haakliví na slovaa, a my musime byt odolniii, aby sme neziskavali traumy z tych teeem, co tu su...to plati aj pre blogy, ak ich citame, to su este vecie kapacity na moju dusu, ale vtedy pride razdvatri... PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja sa snazim neburit, som za mier, klud, pokoj, aleluja, halali aka som stedra, aj lizatko posielam ()--