Ahoj nasla som doma staru simkartu a zazrakom sa mi ju podarilo zapnut tak by som este potrebovala nejakym sposobim zistit ake je na nu telefonne cislo (papiere od nej uz nemam), kredit na nej nieje a ani nemam taky telefon, ktory by mi po vlozeni to cisl
ked je to eurotel tak zavolaj tam kde sa dobija kredit a tam ti hlaska oznami,ze ci chces dobit prislusne cislo..
alebo
ak mas awast antivirus v mobile tak mas tam ,ze security..nastavis si s terajsu kartu mobil proti kradeziam..
a ked tam. vlozis cudziu kartu tak ono to poriesi tak,ze je ten mobil kradnuty a na terajsu simkartu ti pride smska o tom,ze cislo joza procka sa pokusilo o zapnutie toho telefonu..
ps.stiahne ti to za sms (bezna cena) tak to nerob opakovane (tak som prisiel o kredit na ceskej karte )
Zavolat na tu SIM kartu, pocas jej nedostupnosti. A ked sa stane dostupnou, na SIM kartu z ktorej bolo volane pride sprava ze "cislo je znova dostupne". Len aby bola dana sluzba aktivna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
1. Zavolaj 444
2. Počkaj kým začne hovoriť čísla ktoré máš stlačiť
3. Aj keď už bude na 2, stlač jednoducho 5, a ptm počúvaj
alebo
ak mas awast antivirus v mobile tak mas tam ,ze security..nastavis si s terajsu kartu mobil proti kradeziam..
a ked tam. vlozis cudziu kartu tak ono to poriesi tak,ze je ten mobil kradnuty a na terajsu simkartu ti pride smska o tom,ze cislo joza procka sa pokusilo o zapnutie toho telefonu..
ps.stiahne ti to za sms (bezna cena) tak to nerob opakovane (tak som prisiel o kredit na ceskej karte )
dufam,ze si to pochopila lebo mna nikto nechape
sice mam cesku sim, ale myslim, ze take sms chodia aj na Slovensku.