No ako toto fakt asi nikdy nezistím... No určite to nieje vtedy, ak vám 100 krát za hodinu povie ako strašne vás MILUJE... Asi to musia dokazovať činy alebo...no ja vážne neviem, čo si o tom myslíte kočky? A chalani, mohli by ste nám to prezradiť
musis to vycitit podla toho ako sa k tebe chova...nie len podla toho co ti hovori stale...proste ked ta ma niekto rad tak to citit aj bez toho aby ti to musel hovorit si myslim
Nuž hej, asi z jeho činov, z toho, ako sa na teba pozerá, nech ste kdekoľvek, či už sami alebo medzi 1000 ľuďmi, ako sa k tebe správa pred priateľmi, doma... ale hlavne to musíš cítiť, ikeď niektorí v tomto vedia geniálne klamať...
staci dotyk, bozk, objatie a citis co...
slova niesu nic ak ide o lasku...
ale niekedy ani laska nestaci...
ale v podstate je to jednoduche..
staci dvoverovat citom a pocuvat svoje srdce...
to zistíš jedine vtedy ak mu nedáš zajebať hneď v ten deň čo sa dáte dokopy... najviac chalanov čo to s dievčaťom nemyslia vážne, stratia trpezlivosť po takých troch mesiacoch bez vrznutia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Och tie vyznania lásky..
slova niesu nic ak ide o lasku...
ale niekedy ani laska nestaci...
ale v podstate je to jednoduche..
staci dvoverovat citom a pocuvat svoje srdce...
aspon ja osobne to citim..