Nie každý z nás mal to šťastie, že vyrastal v rodine s otcom i mamou, medzi súrodencami a priateľmi, a mohol sa radovať z takých maličkostí ako je milé slovo.
Mnohí z nás zažili veľa zlého a nikdy sa z toho nespamatajú. Bojovať stále znovu a
Co fakt neznasam su ludia co sa neustale lutuju... Ano zivot je kurva, nie vsetci maju vsetko, niektori su na tom dost zle ale obdivujem ludi co sa proste postavili a idu dalej.
Co mas z toho ze nariekas? Hovno. Len ostanes v tych istych srackach. Ked sa prestanes lutovat a zacnes makat tak sa niekam aj dostanes. Sa pozri na to co mas, mas rodinu aj ked nie kompletnu, vies citat a pisat, kazdy den sa najes, mas PC aj net si na tom lepsie nez polovica tohto sveta.
Tiež som to nikdy nemala jednoduché, ani teraz nemám, človek sa musí spoliehať len na seba, ale niekedy je to ťažké, ak nemá žiadnu oporu v nikom z okolia
samozrejme...toto som si prezila na vlastnej kozi..nie prave dokonala rodina, nie prave naj detstvo... nie ruzovy sad ale skor klukate ulicky s trnmi na zemi po ktorých clovek musi sliapat...ale vies casom si clovek na to zvykne... su aj pekne chvilky a aj ked mozno oproti tym horsim je ich menej, tak oni tie zle zatienia...a aj ked je clovek na dne, vzdy sa moze odrazit, a snazit sa preskocit dalsie z polien, ktoré mu bude hodene rovno pod nohy...
Poznam to.. No jedine, co ti pomoze, je povedat si, ze teba to nemoze polozit a je to.. A ist dalej a dat si nejaky ciel a sa ho snazit dosiahnut. A nedat sa znechutit. Da sa to a ked sa buddes snazit, budu vsyledky. Urcite.
Toto milujem , ak sa chces postazovat a vyjadrit svoje depresie napis si blog , naco tema ...
Sebalutost a utapanie sa v ziali , alibizmus a sebaklam , neznasam toto na ludoch , nikto to nema lahke ver mi Navonok stastny a vyrovnany clovek , moze mat sto krat horsie problemy ako ty.
Mal som kamarat ktori nam nepovedal , ze ma chudak rakovinu , co som sa dozvedel az po jeho smrti ... Tym so nechcel banalizovat tvoje problemy , len skus porozmyslat nad tym , ze vsetko na tomto svete neni bohuzial pekne.
najviac ma sere ze 14rocne deti maju teraz problemy koli rodicom a to ze sa hadaju a rozvadzaju..volakedy to bolo v rodine setko v poho a aj tie deti boli ok..
co uz... kto si toho v dectve vela zazije toho to poznaci na cely zivot... to je proste fakt s ktorym sa musime zmierit... takyto clovek ma potom problem najst si dobrych priatelov... podlieha mylnemu dojmu ze clovek znamena to co vyzera... chce zapadnut a spravi pre to vsetko... ale zaclenenie sa do kolektivu nie je jediny problem ktory z toho vypliva... takyto clovek ma problem mat na veci triezvy pohlad bud je z neho nervak alebo je to zakriknute chudiatko a to hajzelodkosti: mozno si si to vybudoval sam ale tvoje dectvo a jeho prezitie je zaklad vsetkeho azda chces povedat ze svojim rodicom za nic nevdacis ?
a este je tu tych par jedincov ako som ja (nechcem sa chvalit pisem len pravdu) ktori nehodili flintu do zita a postavili sa problemom celom s maximalnym nasadenim logickeho a strategickeho myslenia s cielom spravit si zivot lepsim
Mala som napicu detstvo, a to nie kvoli tomu, ze by som si nevedela najst chalana, ze by som sa burila a chcela chodit do rana na disky, ignorovala vsetkeho a vsetkych...hm, nie. Bolo to vsetko 100x horsie. Ale vyrastla som a prve co som si povedala je, ze nikdy sa nemozem pozerat dozadu. Co bolo, to bolo, v istom zmysle ma to aj posilnilo a teraz sa treba sustredit na seba. Nie je vsak spravne cele dni len depkovat, aj ked jasne, v istej miere to cloveku pomoze. Potom sa ale postavis, lebo ak chces este zit, tak MUSIS. Co by to bol za zivot, keby si cele dni len truchlila, ako ti vsetci robia zle?
ďakujem za vaše názory. túto tému som rozbehla, pretože viem, aké to je mat problémy a nikoho, kto by pomohol. je dobré sa niekomu vyrozprávať a ešte lepšie ak mu niekto podá pomocnú ruku
tak to je fakt ze zivot je uz taky nie je to prechadzka ruzovou zahradou...ale s usmevom a clovekom co vas ma rad to ide jedna radost...myslim prekonavat tie prekazky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Co mas z toho ze nariekas? Hovno. Len ostanes v tych istych srackach. Ked sa prestanes lutovat a zacnes makat tak sa niekam aj dostanes. Sa pozri na to co mas, mas rodinu aj ked nie kompletnu, vies citat a pisat, kazdy den sa najes, mas PC aj net si na tom lepsie nez polovica tohto sveta.
Sebalutost a utapanie sa v ziali , alibizmus a sebaklam , neznasam toto na ludoch , nikto to nema lahke ver mi Navonok stastny a vyrovnany clovek , moze mat sto krat horsie problemy ako ty.
Mal som kamarat ktori nam nepovedal , ze ma chudak rakovinu , co som sa dozvedel az po jeho smrti ... Tym so nechcel banalizovat tvoje problemy , len skus porozmyslat nad tym , ze vsetko na tomto svete neni bohuzial pekne.
Meredith555:suhlas
úplná pravda. život nie je nikdy taký zlý, aby nemohol byť horší