Ahoj ľudia, potrebovala by som poradiť ako zlepšiť kvalitu vlasov... Tie moje sú strašne jemné a rýchlo sa mastia - musím ich umývať každý deň Skúsila som nejaké balzamy a podobné vecičky ale nejako to nepomáha a som fakt zúfalá. Žeby to bolo tým že z
Skús brať nejaké vitamíny.. V lekárňach sú lieky na posilnenie kvality vlasoch dostupné. Kaderníčka ti vie nejaké špeciálne balzamy, kúry naniesť. Tie kvalitné naozaj účinkuju, nie tie šmejdy v drogériách Po umytí si vlasy nevytieraj uterákom, pouzívaj kvalitnú kefu na vlasy, nesuš si ich príliš horúcim vzduchom. A ak sú jemné môže pomôcť aj správny strih.
skus tak mesiac dva umyvat raz za dni a potom sa ti podla mna budu mastit menej casto....
a na kvalitu vlasov je urcite dobra aj vlaknina a zeleinu a ovocie sa nauc jest nie kvoli vlasom. Su aj tablety ale tie su inac zatocene ako prirodny vitamim
aj ja mám jemné a mastia sa mi... riešim to tak, že si ich umývam každý deň a nemám problém... teraz riešim to, že keď máš jemné vlasy, aj keď ich máš husté, ak si ich necháš dlhé, pôsobia redšie, takže si nenechávaj dlhé vlasy, stačí tak po plecia a máš to vyriešené Balzámy a podobne sú len vyžierače prachov
@sectumsempra Ked si ich zmyvas kazdy den tak drazdis pokozku-reto sa stale viac mastia. Skus si ich zmyvat kazdy druhy den, po case by to mohlo byt lepsie. Alebo si ich len oplachni cistou vodou a samponom tak kazdy treti den. [dovod mozu byt ale aj tie vitaminy]
ono to je hluposť, že máš si menej umývať vlasy keď sa ti mastia... Vlasy sa majú umývať podľa potreby, čiže aj každý deň. skús nejaké šampóny z lekárne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a používaj šampóny na zväčšenie objemu, poprípade tužidlo a tak. inak neviem
a na kvalitu vlasov je urcite dobra aj vlaknina a zeleinu a ovocie sa nauc jest nie kvoli vlasom. Su aj tablety ale tie su inac zatocene ako prirodny vitamim
Inak na fotke ich mám už mastné, takže ehm...
a každý deň som ich začala umývať až potom ako sa začali tak rýchlo mastiť