Zdravím, keď natáčam LP na minecraft cez bandicam, tak mi minecraft dosť laguje. Nedali by sa tieto lagy nejako znížiť? Bolo by fajn, keby to bolo zadarmo, lebo inak by som to vedel aj ja
to sa aj dá aby pár kociek niekomu lagovalo ? a vlastne ako si to predstavuješ že aha klikni sem a pojde ti to rýchlejšie ? pohladaj si niečo o pretaktovaní počítača...
@snap ked mu seká nejaký zaprdený Bandicam či čo to je tak mu Fraps ktorý natáča vo full HD a s velkosťou videí aké má mu určite pojde že ? a prečo by som mal niekoho fajčiť ?
Skus si to na takejto konfiguracii spustit, a doseres sa. ak to das s najslabsou kartou s podporou OpenGL 1.2, budem zvedavy, ci sa vobec dozijes 2 fps.
Za to ze je to kockate, tak je to automaticky nizko narocna hra? tych blokov sa tam nacita a vykresluje nespocet vela. nehovoriac o narocnosti na procesor.
S jednou masinou s GeForce 220M [coz je priblizne 8600GT] som chytal na tom maximalne 60 fps.
o fraps sa hádať nemusíte nemám to kúpené, a keď je to stiahnute tak to točí krátko...a vtedy som mal asi menšie lagy, ak som vobec nejake mal... a snap-moj kanal sa nevola degesxD a neviem ci stym mas problem že točím LP-čka alebo čo...proste ma to baví...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
drzim palce pri natacani v buducnosti vysokouspesnej relacie.
Uz vidim ako dostavas svojho tretieho oskara, "degeš XD".
A inac, bud mas pomale PC, alebo nieco nie je v poriadku s tym "bandicam". Optifine ti moze trocha pomoct. a osobne odporucam fraps.
nijako, resp. tak že video nebudeš točiť, alebo ho budeš točiť na inom compe
zober si spat dudlik.
Ty kokot, toto je uplne zle.
Intel Pentium Pro / AMD K6
256 MB RAM
Grafická karta s podporou OpenGL 1.2 (ATI Rage / GeForce 256)
90 MB miesta na disku
Java Runtime Environment (JRE) 6 ked toto je vysoko nároková hra tak ten buzík dole na pravo Martin je úspešný celosvetový režisér...
neviem zkadial taketo kraviny beres.
Skus si to na takejto konfiguracii spustit, a doseres sa. ak to das s najslabsou kartou s podporou OpenGL 1.2, budem zvedavy, ci sa vobec dozijes 2 fps.
Za to ze je to kockate, tak je to automaticky nizko narocna hra? tych blokov sa tam nacita a vykresluje nespocet vela. nehovoriac o narocnosti na procesor.
S jednou masinou s GeForce 220M [coz je priblizne 8600GT] som chytal na tom maximalne 60 fps.