Ako zvyknete reagovať, keď vám trup na ulici povie niečo sprosté?
Ako zvyknete reagovať, keď vám nejaký úplne neznámy trup na ulici niečo sprosté povie respektíve začne do vás skákať keď má za chrbtom 3 kamarátov? Oplatí sa mu vôbec odpovedať alebo sa biť?
ako? uprimne? ale fakt uprimne,aj keby mal za sebou stado skinov, bitka je ista,aj keby som mal dostat ja na drzku,ale na toto som velmi haklivy ked niekto takto pičuje,a hned sa mi zdvihaju ramena
Netusim, zatial do mna este nikto neskakal. Resp raz ale to bol nejaky najebany sedlak z dediny. Parkrat do mna zo zadu drgol a potom ho to prestalo bavit. Samozrejme ja som to neriesil, mna vie vyprovokovat len inteligent, a zas inteligenti nemaju potrebu sa s niekym mlatit.
Ale keby skoci do priatelky, alebo do kamaratov tak neviem akoby som reagoval, kedze naposledy som sa bil tak v 15tich rokoch. Asi frcka mojim velkym pivnym pupkom a chalan by to zarucene neprezil
keby bol v drvivej presile tak nespravim nic kim si nezacne ale keby to hovoril na ferovku tak sa prebudi v nemocnici popripade keby som si trufal aj na viacerych sam ... popripade by som vyuzil okolie ako nejaka doska abo to je jedno ... ale vedsinou sa to stava v meste napr v piatok vecer ked su ludia podgurazeny a urcite sa to da lahko vybavit aj bez zbytocnej namahy vyprovokovanim a naslednym privolanim mestkej policie sposobov je vela ... ide o okolnosti
Pokiaľ je to nejaký drzý sedliacky chudák tak je v prdeli, pokiaľ je to nejaká banda nafetovaných cigánov, alebo nasratých nacistov tak sa z toho snažím vykľučkovať, svoj život si zatiaľ vážim.
Chvalabohu som to ešte neriešil, teda riešili sme ale také 10 vs 10 je niečo iné ako 1 vs 5
Ja si pametám ked som sa prvý krat pobil zlomený nos ale ten pocit pri tej bitke .... krása adrenalín ,tunelový efekt a na druhí den taky hrejivý pocit v nose neopisatelné taký prílev adrenalinu som vzivote nezazil asi to bolo aj stej situacie sam proti 4rom... ten pocit sa už neopakuje v takej intenzite ako v tedy
Väčšinou sa tvárim tak aby ma ľudia nechali na pokoji ale ak ma niekto prenasleduje tak také zdrhy že ma nechytie odkedy ma skoro okradli temer pred domom chodím od troleja s kľúčami v ruke... vtedy som mal to šťastie že som tie kľúče v ruke mal...
Pokiaľ má len poznámky, tak mám poznámku aj ja naňho a idem preč.
Pokiaľ mám zlú náladu a pud sebazáchovy tak len odídem.
Pokiaľ by došlo aj k fyzickému útoku, tak u mňa nastáva amok, pud sebazáchovy sa stráca úplne a pravdepodobne by som skončila na pohotovosti (brata pred necelými dvoma týždňami pred mojimi očami takmer zmlátili v autobuse - keby som stála bližšie pri tom vygumovancovi, tak sa naozaj púšťam do bitky, aj keď boli štyria...)
ignorujem, ale vie ma to dost nasrat a robi mi to dost velke nervy... v piatok sa mi stalo nieco podobne, ked som pred obchodom na parkovisku telefonovala, isli dvaja cigani, pocas rozhovoru som si tak vzdychla a jeden z nich ako prechadzali okolo, ma zacal imitovat takym tym ironickym povzdychom, hned som dostala nervy a mala som chut mu rozbit drzku a poslat ho do pi.e, parhcanta ciganskeho zhuleneho, ale kedze som telefonovala tak som to odignorovala...
vlastne to tak robim vzdy, i ked sa stalo ze som uz musela regovat rozhorcene a agresivne, ale uvedomila som si, ze tomu kto ma na mna blbe kecy ide prave o to aby ma nastval, takze ho radsej ignorujem a potom prestane..
neznasam takychto ludi, ze vobec maju tu drzost, dost pravidlene ma otravuje dalsi fracek cigansky po ceste domov, teraz si uz doma trenujem jak ho dokopem, ked nezaberaju slova, ignoracia tiez v tomto pripade.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a najlepsie je ignorovat
už sami to par krát stalo ... sice som aj par krat dostal napiču ale budiš kdo nedostal cez hubu neni pravý slovák
Za bieleho svetla medzi ľuďmi..ak je dotyčný ťažký primitív, ingorujem, ak má aspoň mentálnu kapacitu petržlenovej vňate, odpoviem mu.
tak ich môžeš uraziť a ideš
Ale keby skoci do priatelky, alebo do kamaratov tak neviem akoby som reagoval, kedze naposledy som sa bil tak v 15tich rokoch. Asi frcka mojim velkym pivnym pupkom a chalan by to zarucene neprezil
@Apis @16 Súhlasím
Pokiaľ je to nejaký drzý sedliacky chudák tak je v prdeli, pokiaľ je to nejaká banda nafetovaných cigánov, alebo nasratých nacistov tak sa z toho snažím vykľučkovať, svoj život si zatiaľ vážim.
Chvalabohu som to ešte neriešil, teda riešili sme ale také 10 vs 10 je niečo iné ako 1 vs 5
Pokiaľ mám zlú náladu a pud sebazáchovy tak len odídem.
Pokiaľ by došlo aj k fyzickému útoku, tak u mňa nastáva amok, pud sebazáchovy sa stráca úplne a pravdepodobne by som skončila na pohotovosti (brata pred necelými dvoma týždňami pred mojimi očami takmer zmlátili v autobuse - keby som stála bližšie pri tom vygumovancovi, tak sa naozaj púšťam do bitky, aj keď boli štyria...)
vlastne to tak robim vzdy, i ked sa stalo ze som uz musela regovat rozhorcene a agresivne, ale uvedomila som si, ze tomu kto ma na mna blbe kecy ide prave o to aby ma nastval, takze ho radsej ignorujem a potom prestane..
neznasam takychto ludi, ze vobec maju tu drzost, dost pravidlene ma otravuje dalsi fracek cigansky po ceste domov, teraz si uz doma trenujem jak ho dokopem, ked nezaberaju slova, ignoracia tiez v tomto pripade.....