Ahojte, uz od mala ma problem s kozou na telesnej.. Vsetko ostatne mi ide dostaval som 1 len koza mi nikdy nesla. (Vlastne som to nikdy neskusal radsej som si nechal 5) Vzdy sa bojim ze to neskocim a spadnem. V ostatnych veciach problemy so sebavedomim ne
My ked sme skakali cez nejaku bednu v skole, hovoril ucitel, ze dolezite je verit si a poriadne sa odrazit rukami. Ja som isiel prvy a tak som sa odrazil rukami, ze som to preletel ako superman a skoro som vrazil do steny DDDDD Takze nejaky pud sebazachovy je zas fajn!
spadneš... no a čo... máš tam žinenky... čo ťa nezabije, to ťa posilní... seriózne to ťa ani bolieť nebude, ak by si aj spadol (práve naopak, je to celkom sranda - pokiaľ teda neletíš ako @method rovno do steny )
ja som sa raz zjebala, nejako som sa cez ňu prevrátila a kydla na hlavu...bola som strašne nemotorné decko
nie je sa čoho báť, keď spadneš hore nepoletíš a dole ťa nájdu
moja overená metóda je taká, že si vyčistíš myseľ, nebudeš premýšľať o tom aké je to ťažké a že to nedokážeš a podobne, upokojíš sa, zhlboka sa nadýchneš a už sa len pustíš do toho
Lol ty kolko mas naozaj rokov ? ... hroznej somariny sa bojis, to ako keby niekto napísal, že sa bojí zjesť rožok so šunkou, pretože ho ešte nikdy nejedol
@16 mozno nevies citat alebo si slepa(bez urazky) ale pri mojom mene je take nieco napisane ako 19 rocny chalan mozno mam tolko rokov neviem.... Neviem co je na tom strasne? Nekto sa boji pavukov mysi a hadov (mozno aj ty) a ja sa ich vobec nebojim tak ?
Môj návod 1. Pribehni ku tej koze 2. Jebni jej kopačku ale nieze si dodzigas nohu 3. ak padne na zem preskoč ju (ak nie opakuj pokus) 4. Skríkni od radosti a jebni aj ucitelovi (neodporucam realizovat a opakovat slovné narážky )
@hamaid ale tvoj strach je neopodstatený , nepoviem, keby si z tej kozy uz spadol,....bojis sa ze sa pri skoku zabijes alebo strapnis pred spoluziakmi/spoluziackami ?
@23 ved 70% ludi ktori sa boja pavuka tak ich nikedy nekusol a coho sa boja oni? Nemaju nahodou aj oni nepodstatneny strach? Ale k veci. Neviem proste sa bojim ze sa zle odrazim alebo neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nie je sa čoho báť, keď spadneš hore nepoletíš a dole ťa nájdu
absolutne nič to nezmenilo povedal som si že to bolo uplne zbytočné aj nechať si zapisovať aj skočiť
tá koza za to nestojí !!!