a čo teba do toho ako ja pisem keď chceš skoč cez okno pohoda nič sa nestalo skonči svet lebo som nenapísal spytat ale spitat ved som rýchlo písal čo je na tom rozumieš tomu tak nieje čo riešit
Aj ja pisem rychlo a teraz co??? Neznasam, ked sa niekto vyhovara na taketo veci ako rychle pisanie, alebo nepozeram co pisem a tak podobne... proste bud gramatiku vies alebo nie! A ty ju nevies a preto ta zjebem a to s radostou!
@4 ako si si vsimol, mne nevadia dlzne a makcene ani len troska... to fakt mfp ...mne vadi ked niekto napise vydim, spitat, ti si, daj my,... A nemyslim to zle, nikoho neurazam! Avsak zakladatela fora som na to upozornil uz viac krat a aj tak nebol schopny si to zafixovat do hlavicky... Viem ze mi je po tom velky kkt, ale mne to aj tak neda a mozno sa to nauci...
počujte táto téma je o tom ako má zvišíť grafiku na PC a nie o tom ako sa píše spýtať.... takže ja ti poradím v prvom prípade je to operačný sistém vistu zahod a nainstaluj linux najlepšie ubuntu to je pekné a nepotrebuje to tolko grafickej pamete a po druhe chod do agemu a kup si ešte jednu ramku aby si mal aspon 2 Gb to je moja rada ak mi niekto napíše že spýtal sa píše ináč tak sa naserem
Tak mi napadlo @0 ...typek, co si predstavujes pod pojmom zvysit grafiku???
@6 aale... ubuntu je sice pekne to je pravda. Ale nekompatibilita tohto systemu je tak troska na tarchu nemyslis? (a pise sa zvysit
Vista je vazne na kkt, na to som uz prisiel davnejsie a aj mnoho dalsich ludi. Nie som nejaky odbornik, ale v dnesnej dobe je podla mna najlepsia volba stale Windows Xp - tot moj nazor... (zase naopak je to u ludi pouzivajucich linux na programovanie a pracu v sietach)
ja počkaj máš to na servery desktope alebo notebooku a ešte vista ani tuším nefunguje na 1 Gb ram tak neviem čo tu je viac nekoptbilne ale aj XP by pomohlo a moj názor internet ubuntu - XP hry a vista taký šrot popri nych
@delpurr chceš si to rozdať bracho akja ta cakam som v Portlaoise tak pod kde si cavo a úkaz nerob krky ne kazdeho caka smrť preto sme si seči rovný a keď sa ti niečo nepaci ako pisem tak vôbec nepis na moje fóra lebo si trápny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ked spravim niekde chybu ja, zjeb ma tiez - budem rad...
Tak mi napadlo @0 ...typek, co si predstavujes pod pojmom zvysit grafiku???
@6 aale... ubuntu je sice pekne to je pravda. Ale nekompatibilita tohto systemu je tak troska na tarchu nemyslis? (a pise sa zvysit
Vista je vazne na kkt, na to som uz prisiel davnejsie a aj mnoho dalsich ludi. Nie som nejaky odbornik, ale v dnesnej dobe je podla mna najlepsia volba stale Windows Xp - tot moj nazor... (zase naopak je to u ludi pouzivajucich linux na programovanie a pracu v sietach)