zahrám sa na starého uchyláka a vžijem sa role ženskej držte palce
ja by som to spravil takto:
vzhľadom k tomu že mám cit v zuboch mohol by som si ho dovoliť do žaluďa aj kusnúť ak nemáš cit v zuboch tak to neskúšaj(ešte mu ho uhryzneš) pár krát mu ho pohoním aby nadobudol svoj pevnosť a tvar priložím k perám a rukou pomaly honím vyplazím jazyk a pomaly mu behám po žaludy potom ho tam pohryziem zarazím hlboko do krku a mastím až kým ma nevystrieka dúfam že som pomohol
15 je pohoda akurat ...rozbehnut ?...no tak sa budete isto bozkavat a tak ...ak budete niekde doma ,tak sa vyzliekajte pomaly...potom nejake tie dotyky...mozno oral (podla chuti )...a potom ak budes pripravena aj sex ...tot vsio...inak reaguj vzdy spontanne to sa neda napisat ti prirucku predohry ....
Predohra sa môže začať dotykmi, hladením, bozkami a pokračovať ocucávaním, hrou jazykom na rôznych častiach tela. Niekedy pomôžu aj veci ako šlahačka, nutela, alebo podobné veci.. ono to už potom ide samo
Najlepšie je nájsť si skúsenejšieho chlapca čo už niečotaké zažil, poprépade očeknúť film ale ak sa tu nič moc nechce začni bozkávaním od hlavy nižšie , či hladkaním alebo rôznymi formami dotykov potom to pôjde samo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
jezisi, co si myslis, ze ti tu ludia napisu? kazdy je iny, neda sa preto napisat "navod ako fajcit chalanovi".
este to aj znie prijebane, nemyslis???
ja by som to spravil takto:
vzhľadom k tomu že mám cit v zuboch mohol by som si ho dovoliť do žaluďa aj kusnúť ak nemáš cit v zuboch tak to neskúšaj(ešte mu ho uhryzneš) pár krát mu ho pohoním aby nadobudol svoj pevnosť a tvar priložím k perám a rukou pomaly honím vyplazím jazyk a pomaly mu behám po žaludy potom ho tam pohryziem zarazím hlboko do krku a mastím až kým ma nevystrieka dúfam že som pomohol
ved zhodis sa tvoj bordel , 15 rokov a uz to vymysla, joooj...
uz ani nechapem o com ten zivot je . fuj ....
zite si zivot pubertakov a nie uz blbosti robit , co budete robit ked budete mat 20 ? potom uz vazne netusim , keby to tak citala tvoja mama ...
ale ty si určite chalan čo sa vystupuje pod ženským nickom
a necháápem ostatníí..prečo sa do nej starááte.. 15 rokov a uz vymysla blaaa blaaa...a co yb ste chceli aby sa v 15ke hrala z babikami? ..
No ano, je vec toho samotného človeka ako zariadi si svôj život