Pocuvam hudbu pri ktorej nedokazem rozmyslat, nieco na sposob:
Hram TF2 ci inu FPS kde ide o odventilovanie sa, snazim sa nepozerat filmy, resp. urcite nie take s happyendom, cvicim a chodim sa prechadzat [to nie kazdy zvladne]
milujem melanchóliu (je super vtom že sa do seba človek dokáže zahĺbiť viac než keď je "rozosmiaty") a čo robím? počúvam maxa richtera a iné smutno-krásne pesničky, chodím na prechádzky, behám, rozprávam sa o hocičom, píšem poviedky, fotím sa (umelecké fotky a potom ich možem dlho upravovať), chodím na nové miesta a na miesta kde som sám a nikto ich nepozná, a zvyčajne hneď zmizne lebo robím hlúposti a smejem sa čiže tak, no a ešte rozmýšľam nad životom a píšem citáty čiže dalo by sa povedať že prechádzam jednou etapou melanchólie
keď mám spomínané melancholické stavy, tak mi veselé pesničky lezú na nervy ...tak si pustím tie smutné, ktoré moju depku ešte viac prehĺbia a vyplačem sa pri nich.. potom prekutrem chladničku a idem spať, aby som nemala čas rozmýšľať o blbostiach...a ráno sa zobudím v pohode ... ale najlepší liek je samozrejme môj priateľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Hram TF2 ci inu FPS kde ide o odventilovanie sa, snazim sa nepozerat filmy, resp. urcite nie take s happyendom, cvicim a chodim sa prechadzat [to nie kazdy zvladne]
v tých horších prípadoch plačom..