Úprimne, od detstva mám dosť zdravotných problémov. Ale mojou najvážnejšou chorobou je celkom iste chronický ko***izmus s lenivosťou v poslednom štádiu. Prejavuje sa to tak, že vždy keď mám možnosť čosi pre seba spraviť, istá časť môjho ja ma presvedčí, že si to ani omylom nezaslúžim a celé sa to do... .Vedľajší príznak je taký, že keď sa mám rozhodnúť bez ohľadu na stránku života, rozhodnem sa pre najhoršiu z možností. Lekára so ešte nevyhľadal, nechávam to na samoliečbu. Ak by som to chcel kvantifikovať: cena školného+ výdavky krát počet rokov štúdia.
retardaciou trpim nou cely zivot vsetko coho sa dotknem pokazim, ludia by sa mi premali vyhybat pre ich dobro. Je to neliecitelne a dufam v poslednom stadiu dalej to snad nebude napredovat.
fuha, mam jacmen, kupila som si na to mast za tri evri a este mam aj horucku, proti ktorej uzivam paralen za 80 centov? priznaky su take, ze mi opuchne polka hlavy a musim spat posediacky. a teraz ma este dost svrbi koleno asi mam svrab
ja mam inzulinovu rezistenciu, subklinicku hypotyreozu a alergiu. jedine, co ma nieco stoji je subklinicka hypotyreoza, 17 centov stoji krabica euthyroxu na mesiac. a na alergiu som uzivala lieky (tie boli dost drahe), ale ani mi nezaberali, tak som si ich sama vysadila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
niekto sa lieči celý život a stojí ho to majland, niekto 3 dni a stoji ho to 30 centov, stačí?
psychicky... no, zatiaľ mi nič nezistili
ja mam inzulinovu rezistenciu, subklinicku hypotyreozu a alergiu. jedine, co ma nieco stoji je subklinicka hypotyreoza, 17 centov stoji krabica euthyroxu na mesiac. a na alergiu som uzivala lieky (tie boli dost drahe), ale ani mi nezaberali, tak som si ich sama vysadila
Doktorka hematologie sere a nevie pomoct.