Vnukla sa mi celkom zaujímava téma, ktorá nam ukáže rozdiely medzi životným postojom teenagerov.Tak milý ludkovia. ako hodnotite svoj život??? Ako sa vám darí v láske, škole, ako vychádzate s rodičmi, priatelmi či ako vám slúži zdravie. Ake sú vaše dni? N
Zdravie mi slúži, škola by mohla íst aj lepšie. Mám priatela, som s ním celkom šťastna-celkom, taktiež mam skvelych kamaratov, v rodine to velmi iskrí.A moje dníčky? No nakazuje ma pomaly ale isto stereotp...
hehe no ak mam hodnotit momentalny stav tak by som dala v pohode 1-. Jednotka to nebude nikdy, lebo nieco, co sa stalo, sa uz nenapravi nikdy, respektive by sa musel stat zazrak...
Ale skola zatial parada (z chemie som nikdy nemala tri jednotky za mesiac ,
S rodicmi... no otec nic, mam nahradneho, takze fajn a s mamou nevravim, ze mame super vztah, ale normalne sa bavime, da sa, az na par chvil ked ju niecim vytocim
Ze laska... po dlllllhom case sa konecne nieco crta a ano tesim sa tomu neskutocne
Aj ked su moje dni vacsinou stereotypne, kazdy den sa stane nejaka malickost, ktora ma nejak rozptyli, zabavi ci prinuti premyslat o inom a to mi uplne staci
skola...neviem , bol som tam iba raz zatial,takze pohoda, praca pohoda, pritelia super,rodina celkom sa da az na mensie vynimky, laska...hmmm, akoze fakt vaznejsi problem mam len s jedinou vecou, takze som so svojim zivotom celm spokojny . taka dobra dvojecka
Rodina dobre ajked su obcasne hadky,kamosi super ajked mi niektori lezu na nervy laska nist,nikoho nemam,Skola nic moc,som lenivy,zdravie je v pohode.Serie ma toze na jeden den maju cas vsetci a mozem si vyberat s kym pojdem von,a na dalsi nemoze ist nikdo tak sa doma nudim.
ja si život delím na etapy (1-5). od narodenia po koniec školky = 1; počas základnej - prospech=1, kamarati=5, stredná - prospech=2, kamarati 2minus, výška - no som plný očakávania všličoho zatial hodnotím celkovo na 2
noo u mna ked som v skole tak zivot je na 4/5 ked videm zo skoly a dojdem domov tak na 3 ked sa musim zacat ucit tak na 4 a ked idem von tak je to cez vikendy za 1 a cez tyzden za 2 . Takze priemer je tak 3 a to je dobra znamka takze som spokojna
No skola u mna tak na 5 nechce sa mi ucit a v triede mame nenormalne hrozny kolektiv.
Doma je to na 2 so vsetkymi mam super vztahy(okrem brata preto 2).
Zdravie tak na 3 stale som chora ale az na oblicky to niesu nejake hrozne choroby takze tak.
Laska 1 neni o com.
Priatelia 2...
Moje dni su vacsinou celkom fajn takze tiez tak za 2 ....bud som doma a sedim pri PC alebo som sniekym vonku alebo na treningu a jazdim takze sa nestazujem
Ja 1+. Ked sa tak zamyslim, ze napr deti v afrike nemaju co jest, alebo ze moj ujo (28) caka kedy umre na rakovinu, tak zistujem ze mi vlastne nic nechyba a som so svojim zivotom maximalne spokojny.
ja mam teraz totalne blbe obdobie, tak asi na 3-. Ale zas ked si porovnam, ze ako su natom ostatni ludia, teda bezdomovci, fetaci, deti v Afrike, tak sa nemam načo stazovat.
Aj ja si rozdelím život na viacero etáp. Takže od mojho narodenia po 19 rok života: úžasná jednotka s hviezdičkou, dokonalý život, lebo sme boli šťastná veľká rodinka a to je najdôležitejšie v živote
od 19. roku do 22. roku je to známka 5 mínús, na vyhadzov (strata troch najbližších ľudí v živote, takmer neprekonateľná bolesť a ešte mi zomrel psík)
a teraz v 22. roku začínam odznova takže čakám, čo ma ešte zastihne, lebo už ma neprekvapí nič, hádam raz opäť bude jednotka ale už nikdy nebude tá pravá orechová
Nuz, tak aj to ohodnotim normalne znamkamy... Laska - 5 tak tato oblast, to akoze 0 bodov!!! skola - 2 ucim sa celkom obstojne, etda aspon myslism nasi - 3 to ej take... raz sme uplne v pohode araz by sme s anajradsej pozabijali, takze tak z extremu do extremu priatelia - 2, zdravie - 1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Hodnotim svoj život na známku 3
Znamka: 2/3
V Láske smola,škola pohoda,rodičia pohoda,priatelia pohoda a zdravíčko zatial dobre tak hádam vydrží a moja hyperkativita je moja energia
doma to s rodinou je celkom na vydržanie, až na tie menšie nezmyselné hádky, ktoré vyprovokuje mama
priatelia sú super. a láska? to neviem na bode mrazu
Mohlo by byt aj lepsie taka 3/4 .. thx za opýtanie
Ale skola zatial parada (z chemie som nikdy nemala tri jednotky za mesiac ,
S rodicmi... no otec nic, mam nahradneho, takze fajn a s mamou nevravim, ze mame super vztah, ale normalne sa bavime, da sa, az na par chvil ked ju niecim vytocim
Ze laska... po dlllllhom case sa konecne nieco crta a ano tesim sa tomu neskutocne
Aj ked su moje dni vacsinou stereotypne, kazdy den sa stane nejaka malickost, ktora ma nejak rozptyli, zabavi ci prinuti premyslat o inom a to mi uplne staci
vloneho casu vela nemam teraz, chodim na utoskolu, jazykovku, tanecny kurz, blizi sa stuzkova...aspon dnes mozem vypnut
moj citovy zivot je polutovaniahodny
som asi jedina, ktorej zdravie v nasej rodine sluzi...inak maju takmer vsetci nejake zdravotne problemy a v mnohych pripadoch dost vazne
v rodine to obcas zaiskri, inak v pohode
priatelia su oukaa
takze celkovo: mam kde byvat, mam sa na koho spolahnut, penazi mame akurat, len to zdravicko...
znamka: 1-
Doma je to na 2 so vsetkymi mam super vztahy(okrem brata preto 2).
Zdravie tak na 3 stale som chora ale az na oblicky to niesu nejake hrozne choroby takze tak.
Laska 1 neni o com.
Priatelia 2...
Moje dni su vacsinou celkom fajn takze tiez tak za 2 ....bud som doma a sedim pri PC alebo som sniekym vonku alebo na treningu a jazdim takze sa nestazujem
Z toho mi vychadza pekny cisty priemer 3
uz som mala po krk ,,som tehotna?" a atd..no ja by som to ohodnotila na 2/3...ale celkove sa mi naziva dobre
škola B/C
ľudia B
celkovo B
no ale svoj zivot hodnotim na 1, kebyze chcem nieco viac tak si za tym idem... ale mne to takto vyhovuje...
Lebo KAŽDÝ JE STROJCOM SVOJHO ŠŤASTIA...
laska: 1/2 (momentalne )
skola: podla toho ake mam teraz v studijnom znamky je to tusim 2,9
priatelia: 2
rodina: 2/3
Ale keby sa zamyslim, jak pisal Tommy, tak asi by to bola 1, bo sak na svete je vela ludi, ktori to maju ovrla horsie
od 19. roku do 22. roku je to známka 5 mínús, na vyhadzov (strata troch najbližších ľudí v živote, takmer neprekonateľná bolesť a ešte mi zomrel psík)
a teraz v 22. roku začínam odznova takže čakám, čo ma ešte zastihne, lebo už ma neprekvapí nič, hádam raz opäť bude jednotka ale už nikdy nebude tá pravá orechová
ŠKOLA- 2
VZŤAH S RODIČMI- 1/2
VZŤAH S PRIATEĽMI- 1
ZDRAVIE-1/2