Ale to je fakt..na gymku su jedni z tych najvecsich grazlov..no okrem tych mudrych biflosov..aa toto ozieranie cez skolske akcie neni len na vasej skole..asi na kazdej..myslim ze to je tym ze skolske akcie su wecsinou brutal nudne tak treba trochu spestrit program..aj my sme to casto robievali ale aj to strati svoje caro ver mi..zachvilu budu flakat radsej nez pit..
neviem teda ale na nasom gympli to celkom ujde co sa o zakladke na ktoru som predtym chodila neda povedat...tam decka ucitelom doslova skacu po hlavach...hroza len ocuvat co si ti pankharti dovolia...
my sme boli na škole prospechom najlepšia trieda a zároveň sme boli tie najväčšie svine, takže to je jedno či ste "múdri gymnazisti", všetci sme rovnakí
Podla mna je to uplne jedno, ci je niekto na zakladnej alebo na gymly, pokial sa pohybuje v zlych kruhoch...... Aj ja som aj gympli (najlepsom v neste a v celku vsetko v pohode.
ze najlepsi z najlepsich nechci ma rozosmiat ... ked gymnazista zmaturuje moze ist akurat tak za pas ...preto ich prednostne beru na vysky lebo inak by boli v zivote strateni...
lenze gymnazista ked zmaturuje tak sa automaticky rata s tym,ze ide na vysku a potom sa uplatni...co sa o takom ucnovkarovi neda povedat...a vazne o tom pochybujem,ze by sa nejaky gymnazista v zivote stratili...
no hej davaju a preto nemam rad gymplakov lebo na jednu vysku co som chcel ist im dali prednost predomnou aj ked mali o dost hrosie maturitne vysvedcenie...ale inak nic proti
Mila moja, pre take osoby ako ty, som nemal rad gymnzaia, hovorilo sa vam aj kocky...
Preboha ved sranda nie ? A co ked sa opiju ? No a ? Prosimta uvedom si jednu vec. Stredne skola, je asi najlepsie obdobie zivota, co sa tyka zabavi. Nemas starosti (okrem ucenia), nezarabas, neplatis ucty, si mlady, castokrat nemas vazny vztah a podobne. Proste si uzivas.
Ked si budu ako starsi medzi sebou rozpravat prihody, tak ked niekto povie opil som sa v krcme, tak len pokrcis plecami, ale ked niekdo povie ozral som sa na brannom, kde je skolsky dozor a podobne, uz je to o niecom inom.
Ide o srandu, pokial nechces pit, tak nepi, ale neviem co to teba musi vobec zaujimat. Ked sa ty nepaci tak to ignoruj.
a naco sa nad takymi vecami aj rozculujes? kasli na to..okrem toho ak sa ti nepaci ignoruj a nezastavuj sa nad tym. ak zavidis pridaj sa.. inak neviem co riesis. kazdy ma svoj zivot a ako si ho urobi tak ma. ak chcu pit ich vec.. a co ked ste gympel? my sme boli tiez gymplo trieda a spoluziaci sa bodali nozikmi a co ako?
to ze su tam najlepsi platilo pred mnohymi rokmi dnes sa tam ludia dostanu aj tak ako na mnohe ine skoly - znamosti a uplatky... a potom sa cudujes , ze su tam aj taky ludia????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Alebo alkoolici ,ktorí bez flašky nevydržia ani chvilku...vyber si
asi závidíš že ťa nezavolali
23. nam to hovoria profaci na vysokej
ale nech...robte si čo chcete.
mooooja milá klídek, chlastalo sa chlasce a bude sa chlastať, to je jedno kde
a ked chcú zrušiť chlast krpatým tak docielia akurýt tak ožraté deti aj počas školy
ešte by som aj povedala pár slov k tomu, ale ide mi seriál a aj tak každý jebe na tieto (moje) názory tuná
Mila moja, pre take osoby ako ty, som nemal rad gymnzaia, hovorilo sa vam aj kocky...
Preboha ved sranda nie ? A co ked sa opiju ? No a ? Prosimta uvedom si jednu vec. Stredne skola, je asi najlepsie obdobie zivota, co sa tyka zabavi. Nemas starosti (okrem ucenia), nezarabas, neplatis ucty, si mlady, castokrat nemas vazny vztah a podobne. Proste si uzivas.
Ked si budu ako starsi medzi sebou rozpravat prihody, tak ked niekto povie opil som sa v krcme, tak len pokrcis plecami, ale ked niekdo povie ozral som sa na brannom, kde je skolsky dozor a podobne, uz je to o niecom inom.
Ide o srandu, pokial nechces pit, tak nepi, ale neviem co to teba musi vobec zaujimat. Ked sa ty nepaci tak to ignoruj.
Radsej nemoralizuj, ti spoluziaci su na tom lepsie ako ty.