potreboval by som si aktualizovať mapy v GPS navigácii. Jedná sa o GPS zakúpené cez stránku a prišlo mi to z Hong Kong-u. Mám ju pár mesiacov, ale bola nevyužívaná, sem - tam párkrát zapnutá.
mapy v gps sa aktualizuju cez nejaky soft podobne ako ma napr iphone itunes
dalsia vec - mapy niesu zadarmo. niektore znacky ponukaju zadarmo update na rok od registracie zariadenia. niektore znacky pri vyssich modeloch ponukaju celozivotne aktualizacie. ak je to nejaky neznackovy ksunt z ciny tak tazko povedat co k tomu ponukaju.
zakladnu vec si ale nenapisal. aka to je znacka. aky soft tam je atd atd...
no sak pokial nejde ide o igo8 tak neni problem aktualizovat mapy. keby to bol nejaky neznamy vyrobca s neznamym softom tak to by si mohol asi rovno vyhodit. ked je tam igo tak znacka je nepodstatna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Za bližšie info Vám ďakujem. Súrne.
Vďaka.
dalsia vec - mapy niesu zadarmo. niektore znacky ponukaju zadarmo update na rok od registracie zariadenia. niektore znacky pri vyssich modeloch ponukaju celozivotne aktualizacie. ak je to nejaky neznackovy ksunt z ciny tak tazko povedat co k tomu ponukaju.
zakladnu vec si ale nenapisal. aka to je znacka. aky soft tam je atd atd...
Vďaka za odpoveď.
Info o produkte: Nav N Go iGO 8 8.3.2.80621 / 2009
Toto mi píše o produkte. Značku neviem, nepíše mi na GPS.
Nevieš náhodou názov softvéru, alebo niekto tvoj známy, ktorý si aktualizoval mapy do GPS, nevie náhodou.
Vďaka.
Veď názov softvéru som ti napísal, ale značku neviem, keďže na GPS nepíše. Ale hodím ti sem link. Presne táto.
» mobily.hyperinzerce.cz/gps-navigace/in...
Mne to bolo jedno koľko palcová. Dobre, ako ju mám potom aktualizovať?