Myslím že ich kľudne už aj môžu pustiť k vode keďže sú na tom tak zle a dlhú dobu že EÚ to nijak ekonomicky neovplyvní. Určite už sa stihli na to pripraviť
A k čomu to vedie povec mi. Grécko je tak zosypané v dlhoch, že to vedie k bankrotu.
Kebyže znížili platy na štandard, ale kde sa ti Gréci prispôsobia.
Grécko ma poriadne dlhy, keďže už v roku 2010 požiadalo o balíček cca 200 mld. eur.
@dreams155 lebo iba nemeckym veritelom dlhuje okolo 280 mld.eur preto tam nemci stale sypu a sypu je to dobry tunel ale len jezis vie kto s toho profituje
Podľa mňa je celá Eurozóna podvod a zedla mi.
Každý kto sa z nej dostane nejakým zázrakom preč spraví len a len dobre pre seba v konečom dôsledku.
Neviem čo každého tak poburuje grécko , dpč USA má 100 násobný dlh ako oni a nereálnu ekonomiku vystavanú na hovne už 50 rokov ale o tom nikto nič
Brat bol v Grécku na dovolenke minulý rok a čo videl tak tam priemerný človek , stredná vrstva , tí svedomitejší idú z jeden roboty do druhej, pracujú 3 násobne ako napr. Nemci.
To čo ti ukazuje Markíza sú tie najväčšie lenivé socky , ktoré sú všade , aby ich vykreslili ako pliagu európy.
Grécka vláda má možnosť sa dohodnúť s EÚ a spraviť reformy, čim ožobračí svojich obyvateľov, alebo vyhlási bankrot a odtrhne sa od EÚ, pričom bude žiadať finančnú pomoc od skupiny BRICS (Brazília, Rusko, India, Čína a Južná Afrika), ktorých sa stane automaticky spojencom.
@ivooxxx profituju z toho nemecke banky. Eurovalovy a podobne nezmysly nesli na zachranu grecka, ale na bail-out nemeckych bank v Grecku. Uz nejaky ten rok sa EK pohrava s myslienkou, ze pristupia aj k bail-in a to este len bude srandy.
@tommyhot osobne aj ja si myslim ze z grecka profituju nemci ak splati dlh nemcom potom moze skrachovat ale paradox je ze Centralna banka vlastni grecke dlhopisi a napriklad z 2 zachnnych balickov si greci kupuju drahe veci do armady samozrejme vsetko z nemecka a staci sa pozriet co maju obiednane na najblizsie roky od ponoriek az po clny lode neviem krajina, krajina ktora sa topi v dlhoh si moze dovolit take veci ?
@ivooxxx nemoze, ale o to ide. Nemci to vytuneluju tak, ze tam neostanu ani klince a potom ich vyhodia z EU. Ak ich vyhodia z EU uz teraz niekedy tak je situacia este horsia ako sa predpoklada, kedze uz nebude co tunelovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A k čomu to vedie povec mi. Grécko je tak zosypané v dlhoch, že to vedie k bankrotu.
Kebyže znížili platy na štandard, ale kde sa ti Gréci prispôsobia.
Grécko ma poriadne dlhy, keďže už v roku 2010 požiadalo o balíček cca 200 mld. eur.
Každý kto sa z nej dostane nejakým zázrakom preč spraví len a len dobre pre seba v konečom dôsledku.
Neviem čo každého tak poburuje grécko , dpč USA má 100 násobný dlh ako oni a nereálnu ekonomiku vystavanú na hovne už 50 rokov ale o tom nikto nič
Brat bol v Grécku na dovolenke minulý rok a čo videl tak tam priemerný človek , stredná vrstva , tí svedomitejší idú z jeden roboty do druhej, pracujú 3 násobne ako napr. Nemci.
To čo ti ukazuje Markíza sú tie najväčšie lenivé socky , ktoré sú všade , aby ich vykreslili ako pliagu európy.