Mám 2 problémy, nepočúvam rádio a mám zlú pamäť V každom prípade, v poslednej dobe keď niekde som, kde je pustené rádio (v nákupnom centre, reštike, ...), už niekoľko krát som počula anglickú pieseň, ktorá sa mi celkom zapáčila, no nikdy som si nezapamätala slová ani melódiu... A neviem o nej takmer nič Myslím, že to spieva muž, je tam veľmi chytľavá melódia a najmä refrén, kde dominuje najmä jedno slovo (ktoré som sa snažila zapamätať si, ale nepodarilo sa). Možno sa to slovo začína podobne ako na chea- alebo tak nejak, ale to sú iba moje dohady, skôr nie, ehm. Asi mi nepomôžete, čo? Nenapadá vám nejaký (asi skôr aktuálny) hit s veľmi chytľavým refrénom, ktorý v poslednej dobe hrávajú často v rádiách? Už len čo môžem poradiť, že je to asi skôr rýchla skladba a taká odlišná v celku od ostatných. Viem, že to je žalostne málo, ospravedlňujem sa Ale ja sa vážne v aktuálnej hudobnej scéne vôbec neorientujem a počúvať kvôli jednej piesni dookola bežné popové rádiá, to by som asi zblbla
Ďakujem vám! Skúšam to nejak pretrpieť a počúvam tie rebríčky, zatiaľ som na to však nenatrafila. V každom prípade, ak vám ešte niečo napadne, budem veľmi vďačná
@chevro Nie, to sa na to jednak ani vzdialene nepodobá, jednak to spieva žena a jednak ten môj odhad o začiatku toho slova je s najväčšou pravdepodobnosťou úplne nesprávny, ehm. Len som sa veľmi snažila dať nejakú indíciu, lenže skôr bola asi zavádzajúca. To Cheap Thrills sa mi vôbec nedá ani počúvať, nie to ešte aby ma to nejak zaujalo. To čo myslím ja má omnoho chytľavejšiu a originálnejšiu melódiu.
ešte ak si pamätáš, v akom čase to hrali, tak pozri na radia.sk playlisty, tam píšu aké pesničky sa hrajú v rádiách, ja som tak už párkrát našiel lebo ten popis je fakt bieda
@antifunebracka To nie je podľa mňa vôbec chytľavá melódia a je to úplne rovnaké ako všetky ostatné piesne hrané v bežných rádiách. To čo myslím ja je vážne MIMORIADNE chytľavé a hlavne je tam hrozne výrazné to jedno slovo. Fakt len idiot (čiže ja) si to slovo nezapamätá, lebo tá pieseň akoby celá bola o ňom.
@danieldevil Ďakujem veľmi, to je dobrý tip. Len sa mi do toho moc nechce Keby som aspoň vedela, čo za rádio tam mali pustené. Mohlo to byť nejaké rokové, keď je to rocková reštika (ako píše @Antifunebracka
Ale určite aspoň kuknem.
@danieldevil Ale veď hej, veď prebieham, len ma deprimuje, že na to absolútne nikde neviem natrafiť. Začínam normálne pochybovať, či som to vtedy v tej reštike vážne počula
@azizi tak vies, co si mame z hentakeho opisu zobrat? Chytlavé znamená pre kazdého nieco iné... Napríklad co som vymenovala ja je pre mna chytlavé. To ze to spieva chlap je teda velmi siroký pojem, a to ze to hrajú neznamená, ze je to aktuálny hit.
@rapunzzel Ja viem, že ten môj opis už nemohol byť horší. No a aktuálne... keď mne sa zdá že dávnejšie ako pred 3 mesiacmi som to nikdy nikde nepočula a teraz to počúvam dosť často.
Kvôli jednej pesničke zakladáš fórum, však je toľko dobrých pesničiek a prečo práve na tej jednej ti tak záleží, však ak je dobrá, asi ju budú hrať ešte miliónkrát dokola
@savvym Pretože som si strašne chcela spomenúť v tej chvíli A hrať ju môžu, lenže ako vravím, nepočúvam rádio, tak som nevedela, kedy ju budem počuť ja. A nespravila som to prvý krát, že som založila fórum kvôli jednej piesni
@unknownboy Ale tíško Mne sa zase nepáči ani jedna z tých, čo tu boli spomenuté. Ako ja chápem, že je to len hlúpa letná odrhovačka, ale z nejakého dôvodu sa mi celkom zapáčila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
» www.europa2.sk/srv/www/content...
Ale určite aspoň kuknem.
? ci nejaky iny styl uplne?
este tato mi napadla
Všetkým vám ďakujem
Ešte raz vám všetkým ďakujem.
A opakujem, v celej piesni sa mi zdá, že dominuje najmä jedno slovo, ktoré je tam veľmi výrazné.
Ďakujem vám všetkým, je to toto: (vedela som, že obrátiť sa na Birdz pomôže aj s mojim chabým opisom )
keď počujem cheerleader premýšľam, ako to niekto môže nazvať hitom.