Je to spolahlive, nemá ziadne vedlajsie ucinky a nie som kazdy mesiac v strese, ak mi náhodou den meskaju kramy alebo sa ubezpečovať po každom sexe ze ci naozaj si je istý ze nic neslo tam kam nemalo.
A ked to nahodou zlyha (napr.praskne - aj ked to sa mi este nestalo), tak si to vsimnem a viem hned zareagovať napr tabletkou po.
Lebo deti naozaj nechcem a nieco ako interupciu by som asi psychicky nezvladla.
A dalsia vec, ak by jeden z nas mal nejake zdravotne problémy o ktorych by nevedel, tak to moze ochranit toho druheho...
Cize od kedy mam partnera, ktory s tym nema ziaden problem, tak vsetky tieto neprijemne starosti mi odpadli.
@tequila@20 Hak má radu nežiaducich účinkov. Niektoré NÚ si ženy uvedomujú, také klasické ako bolest hlavy, nárast hmotnosti, zmeny správania atd... ale niektoré NÚ sú “tiché”, ako zvýšené zrážanie krvi a s tým spojená tromboembolia (hlavne ak ešte fajčia, sú prípady, kedy toto postihlo aj 25r ženu) , pri hak sú hormóny do maternice dodávané kontinuálne, bez nej len cyklicky počas menštruácie, čo spôsobuje zmeny sliznice maternice a potom aj po vysadení môžu mať problém s otehotnením určitú dobu.... akože veľa žien ju užíva a nič im nie je, ale ak tu je toto riziko, príde mi zbytočne ju užívať, keď sú aj iné možnosti ochrany
@sandriously@21 preto hovorim, ze musi byt nastavena spravne a vtedy z toho zena moze velmi vytazit - napr. maju ovela zdravsiu plet, menej bolestivu menstruaciu presnu ako hodinky, dokonca aj schudnu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale veľa rokov som to žrala
A ked to nahodou zlyha (napr.praskne - aj ked to sa mi este nestalo), tak si to vsimnem a viem hned zareagovať napr tabletkou po.
Lebo deti naozaj nechcem a nieco ako interupciu by som asi psychicky nezvladla.
A dalsia vec, ak by jeden z nas mal nejake zdravotne problémy o ktorych by nevedel, tak to moze ochranit toho druheho...
Cize od kedy mam partnera, ktory s tym nema ziaden problem, tak vsetky tieto neprijemne starosti mi odpadli.