1. nejaký lepší messenger fb
2. Appka, ktorá by fungovala ako ram saver alebo cpu ... S tým, že by
fungovala automaticky
3. na tablete nemôžem pozerať minimaliovane youtube ... Aplikácie na to
dosť zaťažujú chod operácií
vyrobit kvalitnu, fungujucu a ziadanu aplikaciu je dost komplikovany proces ja osobne ked programujem nieco nove tak sa snazim vytvarat veci ktore chybaju mne osobne a chcel by som ich inac ako momentalne su
existuje este jeden pristup k vytvaraniu app a to vytvorit aplikaciu ktoru ludia nevedia ze chcu, potom ju skusia a zacnu byt na nej zavisli. ale to su napady hodne milionov to ti nikto len tak na fore nenapise
v kazdom pripade programuj co ta bavi, rychle prachy zadarmo neexistuju ale ked nic ine naucis sa aspon super programovat a v buducnosti svoje znalosti spenazis
moja rada, skús robiť najprv free appky, a vyskilluj sa, aby si sa stal profíkom, a postupne dostaneš skvelé nápady (v 14-tich rokoch sa ešte uživiť nemusíš, tak makaj a rob free appky, nech ta to v 18-tke uživí)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
jedine že by si vylepšil niektoré verzie appiek ktoré už mám.
2. Appka, ktorá by fungovala ako ram saver alebo cpu ... S tým, že by
fungovala automaticky
3. na tablete nemôžem pozerať minimaliovane youtube ... Aplikácie na to
dosť zaťažujú chod operácií
existuje este jeden pristup k vytvaraniu app a to vytvorit aplikaciu ktoru ludia nevedia ze chcu, potom ju skusia a zacnu byt na nej zavisli. ale to su napady hodne milionov to ti nikto len tak na fore nenapise
v kazdom pripade programuj co ta bavi, rychle prachy zadarmo neexistuju ale ked nic ine naucis sa aspon super programovat a v buducnosti svoje znalosti spenazis
moja rada, skús robiť najprv free appky, a vyskilluj sa, aby si sa stal profíkom, a postupne dostaneš skvelé nápady (v 14-tich rokoch sa ešte uživiť nemusíš, tak makaj a rob free appky, nech ta to v 18-tke uživí)