S vašim dovolením tu skopírujem to, čo som napísal aj do predchádzajúcej témy o ideálnej žene...(robím si tak tajný inzerát na dokonalú partnerku)
Musí mať dlhé vlasy - najlepšie blond, ale nepohrdnem aj brunetou. Vlasy by mali byť pravidelne žehlené, umyté, čisté a voňavé, príjemné na dotyk. Preferujem modré oči, ale zelené tiež nie sú zlé ( aj keď sa hovorí, že sú falošné) Dobré ak nemá žiadne zubné kazy (v prípade 1 zubného kazu sa znižuje pravdepodobnosť výberu o 7%...čiže ak povedzme má niektorá 4 kazy, tak je 28% vyššia šanca, že si ju nevyberiem.)
Ďalej preferujem dievčatá s dlhými nohami, dobre stavanými, štíhlymi (najlepšie také tie modelkovské - dobre upravené nechty na nohách...pravidelná pedikúra) Postava krásne ako presýpacie hodiny...prsia musí mať dokonale tvarované...najlepšie také 2-3ky...menšie a väčšie už nestoja za moju tak cenenú pozornosť...
Usmievajúc by mala odhalovať svoje krásne zuby, sťa perly oceánu...jej smiech by mi mal roztancovať iskru a plamienok v duši a srdiečku. Zadok by mala mať pekný, guľatý, na dotyk mäkký, ale zároveň pevný. Je dobré, ak dievča disponuje inteligenciou 130+ ...Mala by byť komunikatívna, extrovertrná, s triezvym pohľadom na svet a ľudí, sebavedomá, ale voči mne submisívna, dobrá a poslušná slečna...
V spoločnosti dáma, v posteli štetka a v domácnosti gazdinká...
Umelé nechty sú prijateľné...nestrpím žiadne obhryznuté nepodarky! Pravidelná hygiena, parfémy, flexibilita a zhovevavosť, tolerancia...
To sú reku moje veľmi stručné a minimálne nároky na vhodnú kandidátku..nájde sa nejaká? (smajlík)
@night haha ja viem o AC viac ako ty budeš vedieť za celý život Kenwaya som spomenul zámerne, prihliadnuc k tomu, že je to protagonista posledného ACčka...a ako posledné ACčko, ktoré som hral, mi prišiel na um práve on...pre kompletnosť, týpek na tvojej profilovke je Ezio Auditore da Firenze...áno áno...viem všetko...
@alysia vďaka milá slečna, som rád, že niekto dokáže oceniť dokonalosť keď sa sama naskytá...
@burble ale kdeže...ja mám záujem o skutočnú živú bytosť...nie robota...
@firestorm vlasy? žehlím často a voňavé sú dúfam . A oči? zeleno/modro/šedé mám a inak už asi nič, jedine v posteli štetka? možno proste požiadavky vtipné
sranda, že ja mám zoznam 20tich vecí čo má mať chlap pre mňa, ale výzor tam spomenutý nie je vôbec
@firestorm ani ta nepoznam ale podla toho co som si tu citala ostanes sam do konca zivota ak sa nad tebov daka nezlutuje a ak ano tak to bude aj tak opak tvojich predstav takze drzim prsty magore
@alroune Nie, nemyslela si to sarkasticky. Ty si len nahnevá z toho, že o teba nejavím záujem, a preto si to takto kompenzuješ narážkami na moju osobu...hold, nie každý je hoden môjho záujmu...skús šťastie u iného
@firestorm a tak som mala zly den dnes a tak si mi zlepsil naladu si ma rozosmial a tak ti to poviem uprimne si mi nesympaticky kvoli svojim primitivnym a povrchnym nazorom, uz len to ze ti vobec odpisujem je pod moju uroven mala by som sa umyt a ocistit lebo moje ego place ked mu robim naschval take veci ze si musim s niekym tak jednoduchym pisat ........papanek
@firestorm@14 práve som odpadla ty chceš aby si žehlila denne vlasy a mala ich dlhé a jemné? a to stými zubnými kazmi ako ja som si doteraz myslela že som prieberčivá... ale toto je už čo
@firestorm prajem vela stastia pri hladani takej osoby, ktoru si opisal, lebo podla mna taku nenajdes alebo mozno najdes, ale pravdepodobne ta ani nebude chciet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
pretože sú škaredé a smrdia.
takúto
a čo tak takú, ktorá ma bude niečím priťahovať? a nemusí byť zrovna zmachlená a sprostá
Musí mať dlhé vlasy - najlepšie blond, ale nepohrdnem aj brunetou. Vlasy by mali byť pravidelne žehlené, umyté, čisté a voňavé, príjemné na dotyk. Preferujem modré oči, ale zelené tiež nie sú zlé ( aj keď sa hovorí, že sú falošné) Dobré ak nemá žiadne zubné kazy (v prípade 1 zubného kazu sa znižuje pravdepodobnosť výberu o 7%...čiže ak povedzme má niektorá 4 kazy, tak je 28% vyššia šanca, že si ju nevyberiem.)
Ďalej preferujem dievčatá s dlhými nohami, dobre stavanými, štíhlymi (najlepšie také tie modelkovské - dobre upravené nechty na nohách...pravidelná pedikúra) Postava krásne ako presýpacie hodiny...prsia musí mať dokonale tvarované...najlepšie také 2-3ky...menšie a väčšie už nestoja za moju tak cenenú pozornosť...
Usmievajúc by mala odhalovať svoje krásne zuby, sťa perly oceánu...jej smiech by mi mal roztancovať iskru a plamienok v duši a srdiečku. Zadok by mala mať pekný, guľatý, na dotyk mäkký, ale zároveň pevný. Je dobré, ak dievča disponuje inteligenciou 130+ ...Mala by byť komunikatívna, extrovertrná, s triezvym pohľadom na svet a ľudí, sebavedomá, ale voči mne submisívna, dobrá a poslušná slečna...
V spoločnosti dáma, v posteli štetka a v domácnosti gazdinká...
Umelé nechty sú prijateľné...nestrpím žiadne obhryznuté nepodarky! Pravidelná hygiena, parfémy, flexibilita a zhovevavosť, tolerancia...
To sú reku moje veľmi stručné a minimálne nároky na vhodnú kandidátku..nájde sa nejaká? (smajlík)
@alysia vďaka milá slečna, som rád, že niekto dokáže oceniť dokonalosť keď sa sama naskytá...
@burble ale kdeže...ja mám záujem o skutočnú živú bytosť...nie robota...
@night Skončil som u slovíčka "lame" ...
Ak nie, tak sa obávam, že nie si vhodný objekt mojej pozornosti...
sranda, že ja mám zoznam 20tich vecí čo má mať chlap pre mňa, ale výzor tam spomenutý nie je vôbec
Takže o teba záujem nemám...
p.s: hodne trdvalo kým som to napísal a opravil do čitatelnej podobby
@firestorm @14 práve som odpadla ty chceš aby si žehlila denne vlasy a mala ich dlhé a jemné? a to stými zubnými kazmi ako ja som si doteraz myslela že som prieberčivá... ale toto je už čo
a vlastne počkať, som zadaná
to že sa niekto prirodzene nalíči za čas, neznamená, že je sprostá škrata ...