takých je veľa ale ako bolo vyšie psomenuté takéto veci sú najvtipnejšie v danej chvíli ... ale teraz ma napadlo ako som raz s kamoškou kupovala Ďalšej kamoške čokoládu . Vyberali sme ktoú Milku zoberieme a v tom
Kamoška: Hmm myslíš , že tá milka krava naozaj existuje ?
Ja: To myslíš vážne ?
Kamoška : No hej a myslíš že je vážne fialová ?...
mňa zas riadne pobavilo,keď nám triedny vravel,že keď bol malý,tak u nich v dedine mal krčmár televízor,a všetci k nemu chodili pozerať. A raz večer tam mali isť pozerať futbal,ale nešla elektrika,a keď to povedal kamarátovi tak mu na to odpovedal: "nevadí,budeme pozerať pri sviečkach"
viktor - ja som neopisoval pan ucitel, ja prisaham, prisaham! (pocas toho "prisaham!" mal ruku zdvihnutu akoby hajloval)
.....
spoluziaci nafukli kondom a zacali si ho odbijat po triede nad hlavami...
nasa mlada slovencinarka - no ale chlapci to co ma znamenat, viete co s tym mate spravit! (myslela vyhodit to, ale nikto to tak nepochopil a ked jej doslo co povedala sa jej pekne prekrvila tvar )
@lenkaska1 už ani neviem kedy presne to začalo, ale pamätám si, že Ivka raz trepla nejaku hlúposť, a tak sme si z nej začali robiť "srandu" a ona nám už aj sama povie aby sme jej dali nejakú otázku ...
Keď sme boli minule v krčme na hokeji... tak sa ma kamoška pýtala, že či sme my červení, lebo Malkin jej pripadalo ako slovenské meno... a potom sa ma pýtala či má brankár suspenzor a ešte čo to? jáj, no sa ma pýtala, že či im tam vidím na mená... lebo som kričala volačo, že Laco čo robíš?... no neviem, podľa mňa bol jediný biely s betónmy...
a raz, to sme boli ešte dosť malé... sa kamoška išla robiť silno múdra a hovorí mi (úplne vážne!) že: ,,jedna babka v Nitre má 2000 rokov!" my sme tam všetci umierali od smiechu.... a potom jej došlo, že to je asi blbosť... tak sa opravila a povedala že 1500
Napadajú ma akurát kamarátove "parry šeredejky" namiesto cherry paradajky... Alebo ešte keď sme šli robiť špagety a spolužiačka prečitala "morcadella" ako MORČAdella
Učiteľka povedala niečo v tom že: "Keby som si tu dala mačičky, psíčkov a myšičky určite by to lepšie pochopili ako vy!"
A kamarát na to: "Keby som tu dovliekol kravu, určite to lepšie vysvetlí ako vy!" Ako teraz mi to nepríde tak funny ako v ten moment ale tak možno sa niekto zasmeje.
Alebo sme boli pozerať hokej v bare a to bolo Česko- Slovensko a Šatan dal akurát druhý gól no a kamoška bola na WC-ku a keď sa vrátila ako ten ošiaľ sa už stratil ako keby no a dávali reprízu toho gólu a ona na celý bar kričala: Poď, poď, poď góóól!
Alebo počas zápasu keď bola asi minúta do konca a kamoška vraví, že: Vieš prečo sa končí zápas o 8? Lebo Čechom letí vtedy lietadlo.
JA: Veď ale ak prehrajú tak zajtra budú hrať ešte o tretie mesto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
v ten moment a iba tým ľuďom.
Ondrej(to meno je zaruka dobrych hlasok):Som vcera len hodinu hral Warband...
Ja: Pod hrat Napoleonic Wars.
Ondrej: Mne sa nechce.
Ja: Tak Warband Multiplayer
Ondrej: Ani ten som uz asi tyzdne nehral, uz nic nehram.
Ja: Prave si povedal ze vcera si hral.
Ondrej: Nehral...teda...a vlastne hej hral!
Ondrej: Kamos berie chlast
M: Čo?
Ondrej: Peto.
M: Čo, nie kto...
Ondrej: Peto F. tak sa vola...
Na zastavke:
M(o jednej holke): Nejak rychlo presla z 20rocneho na 18.
Ondrej: Čo, tu 18tky nechodia, len 19tky...
Ondrej: Som zvedavy co dostanem na narodky.
Ja: Chrípku.
Ondrej: U mna by sa 3 dni zdochla...
Ja: Čo????
Ondrej: však ta rybka...
a urcite si este spomeniem...
On: "Počuj, však ty máš v hlave vákuum!"
Ona: "Lepšie ako nič."
Kamoska: Lesa? Aky je to rozdiel medzi dubstepom a modestepom?
Ja : (zachvat smiechu) Sak modestep je skupina, ktora robi dubstep...
-------
Kamosky: Co je to ta "pajda"?
Ja: (uplne krce zo smiechu) Sak 50ka vy tavy
okej, viem, nieje to moc smiesne, ale v ten moment zachvaty najhrubsieho zrna
Kamoška: Hmm myslíš , že tá milka krava naozaj existuje ?
Ja: To myslíš vážne ?
Kamoška : No hej a myslíš že je vážne fialová ?...
JA: smiech ...
ziak: ale ved toto je europska mapa
u: co sa dovaza do slovnaftu?
z: baby!
u: tak tieto hory kedysi patrili slovensku
z: ale picu
ucitel - viktor ale vy mate 5 lebo ste opisovali
viktor - ja som neopisoval pan ucitel, ja prisaham, prisaham! (pocas toho "prisaham!" mal ruku zdvihnutu akoby hajloval)
.....
spoluziaci nafukli kondom a zacali si ho odbijat po triede nad hlavami...
nasa mlada slovencinarka - no ale chlapci to co ma znamenat, viete co s tym mate spravit! (myslela vyhodit to, ale nikto to tak nepochopil a ked jej doslo co povedala sa jej pekne prekrvila tvar )
ja: ...a ten modrý sveter...
mama: ...ten zelený?
ja: ...hej, ten...
a znova spolubývajúca: "Niektoré problémy by sa mali riešiť drogami..."
ale tiež mám pocit, že je to poväčšine interný a situačný humor
XY: Dominika a prečo všetky baby letia na špatných, jebnutých buzerantov ?
Ja: Aby si aj ty mal šancu.
a raz, to sme boli ešte dosť malé... sa kamoška išla robiť silno múdra a hovorí mi (úplne vážne!) že: ,,jedna babka v Nitre má 2000 rokov!" my sme tam všetci umierali od smiechu.... a potom jej došlo, že to je asi blbosť... tak sa opravila a povedala že 1500
alebo učiteľka v škole že "Vidím že ste z toho jeleni. Tak poďme na srnky." (to som nepochopila)
a tak.... ale väčšina je vtipná len v tom momente... ako bolo už vyššie spomenuté...
A kamarát na to: "Keby som tu dovliekol kravu, určite to lepšie vysvetlí ako vy!" Ako teraz mi to nepríde tak funny ako v ten moment ale tak možno sa niekto zasmeje.
Alebo sme boli pozerať hokej v bare a to bolo Česko- Slovensko a Šatan dal akurát druhý gól no a kamoška bola na WC-ku a keď sa vrátila ako ten ošiaľ sa už stratil ako keby no a dávali reprízu toho gólu a ona na celý bar kričala: Poď, poď, poď góóól!
Alebo počas zápasu keď bola asi minúta do konca a kamoška vraví, že: Vieš prečo sa končí zápas o 8? Lebo Čechom letí vtedy lietadlo.
JA: Veď ale ak prehrajú tak zajtra budú hrať ešte o tretie mesto.
ONA: Aha. Tak vieš prečo sa zápas končí o ôsmej?
JA: No prečo?
ONA: Aby som stihla Poštu pre teba!