sa s niekym doberala vonku ... ale momentálne, keď si dočítam ešte stránku tak pôjdem babke vysvetlovať internet :/ drže mi palce :/ aj v tom nech sa mi to podarí, nech nestratím nervy, nech tam nie som dopolnoci a HLAVNE! nech sa jej nepodarí nič do mňa natlačiť!!!
najradšej by som bola s istou osobou na nejakom mieste, napríklad niekde pri vode, kde hrá dobrá hudba, je +26 stupňov, t.j. ani horko ani zima, slnečno, sme napapaní, vyspatí, šťastní, môžme si robiť čo chceme.. až od dobroty nevieme čo.. ľubovoľná omamná látka by bola príjemným plusom, ale nie je podmienkou zabudnúť nachvílku na problémy a len tak si žiť a užívať. to chcem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale zajtra mam sutaz takze nechcem prist o hlas radsik.
Asi by som tiež len spal. Prípadne by som chcel tráviť spoločný čas s frajerkou (ktorú samozrejme nemám, ale predstava je to pekná ).
alebo jedla.
najradšej by som bola s istou osobou na nejakom mieste, napríklad niekde pri vode, kde hrá dobrá hudba, je +26 stupňov, t.j. ani horko ani zima, slnečno, sme napapaní, vyspatí, šťastní, môžme si robiť čo chceme.. až od dobroty nevieme čo.. ľubovoľná omamná látka by bola príjemným plusom, ale nie je podmienkou zabudnúť nachvílku na problémy a len tak si žiť a užívať. to chcem.
+ vodnicu
Ale naozaj.!
Chcem sa túliť a papať koláče!
A ďalšiu kávu.